Вождь-Про
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Опис
Препарат використовується для захисту кукурудзи від однорічних злакових і практично всіх дводольних бур'янів. Пригнічує пирій повзучий і чистець болотяний.
Характеристики
- Діюча речовина: S–метолахлор, 312,5 г/л, тербутилазин, 187,5 г/л.
- Хімічний клас: хлорацетаміди, триазини
- Препаративна форма: концентрат суспензії (КС)
- Упаковка:
- Культура: Кукурудза
Рекомендації щодо застосування
При роботі з препаратом необхідно дотримуватися всіх вимог безпеки, таких як використання захисного одягу та рукавичок. Обприскування рекомендується проводити в безвітряну погоду і уникати дотику препарату з іншими культурами. Перед застосуванням потрібно переконатися в його сумісності з іншими препаратами.
Токсичність та зберігання
Препарат класифікується як II клас токсичності згідно з ВООЗ. Термін придатності препарату - три роки в закритій упаковці при температурі від +5 ° C до +35 ° C.
Оригинальные коды товаров
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.
Оригинальные коды товаров
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).