Каталог товарів

Харума, гербіцид

Артикул: 4823114403262
Немає на складі
В наявності
Модель:
Оригінальні коди товару

Післясходовий системний гербіцид для боротьби з однорічними та багаторічними злаковими (вузьколистними) бур'янами на грядках овочевих, баштанних, ягідних култур.

50,00 грн
45,00 грн
-10 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Харума— високоефективний післясходовий гербіцид вибіркової дії. Призначений для боротьби з бур'янами на посівах:

  • цукрового та столового буряків,

  • моркви,

  • капусти білокачанної,

  • лука,

  • картоплі,

  • томатів,

  • огірків,

  • соняшнику,

  • сої,

  • гороху,

  • ріпаку,

  • льону.

Діюча речовина: Хізалофоп-П-етил.

Механізм дії: препарат швидко поглинається листям і стеблами бур'янів і поширюється до точок росту пагонів і кореневищ. Перші ознаки (пожовтіння верхівок паростків) спостерігаються через 7-10 днів після обробки.

Повна загибель бур'янів настає через 1-3 тижні. Харумі знищує однорічні та багаторічні злакові, крім дводольних.

Однорічні злакові:

  • лисохвіст,

  • метлюг,

  • вівсюг звичайний,

  • просо куряче,

  • канаркової трави,

  • мишій сизий, мишій зелений,

  • пальчатка кров'яна,

  • плевел,

  • тонконіг однорічний,

  • дикі сходи зернових.

Багаторічні злакові:

  • пирій повзучий,

  • тонконіг звичайний,

  • гумай,

  • мітлиця біла.

Витрата і приготування розчину гербіциду Харумі: 100 мл — на 10 соток.

  • картопля — 20-30 мл/3 л води на сотку. Під час вегетації культури у фазі 2-4 листків бур'янів, або при висоті 10-15 см багаторічних бур'янів,

  • томати, огірки — 10-20 мл/3 л води на сотку. Обробка посівів у фазі 1-2 справжніх листків культури або через 15-20 днів після висадки розсади,

  • Цукровий і столовий буряк, морква, капуста, цибуля (крім цибулі на перо) — 20-30 мл/3 л води на сотку. Під час вегетації культури (крім цибулі на перо) у фазі 2-4 листків бур'янів, або при висоті 10-15 см багаторічних бур'янів,

  • Соняшник, соя, горох, ріпак, льон — 20-30 мл/3 л води. Обробка в період активного росту бур'янів, у фазі від 2-4 листків, до початку кущіння.

Кількість обробок — 1.

Застосування

Після обробки не рекомендується проводити культивації міжрядь протягом 5-7 днів, оскільки це зменшить гербіцидний ефект. Також не рекомендується вносити мінеральні добрива та стимулятори росту протягом трьох тижнів з моменту внесення гербіциду.

Робочий розчин використовують в день приготування у суху безвітряну погоду вранці або ввечері при температурі повітря до +25 градусів.

 

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Системний післясходовий гербіцид системної дії для боротьби з однорічними та багаторічними дводольними бур’янами, в т.ч. стійкими до 2,4-Д та МЦПА, в посівах озимої пшениці, ярого ячменю, кукурудзи, на газонах.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Високоврожайний. Висота рослини — 80-120 см. Листки великі, світло-зеленого кольору, сильно розсічені, без опушення. Зелень ароматна, ніжна, соковита, багата на вітаміни, органічні кислоти та мінеральні солі.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Неселективний посходовий системний гербіцид суцільної дії для знищення однорічних і багаторічних бур’янів (осоту, березки, пирію та ін.), який виготовлено за технологією Hi-Tech.

 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).