Мікро мінераліс (аміно), добриво 10л
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Мікро-Мінераліс Аміно+МЕ – високоефективне рідке мікродобриво-антистрессант з амінокислотами, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур.
СКЛАД Мікро-Мінераліс Аміно + МЕ,%
N |
B |
L - Амінокислоти |
Нанокарбоксилаты Fe, Zn, Cu, Mn, Mo, Co, Mg
|
6,2% |
0,17% |
20% |
Набір L-амінокислот, що містять
- L-лізин - відповідає за стійкість до посухи, бере участь у синтезі хлорофілу;
- L-треонін - регулює механізми захисту від стресу, покращує процеси гуміфікації та проростання насіння;
- L-Глутамінова кислота - активатор механізмів стійкості до патогенів;
- L-Аланін - відповідає за холодостійкість;
- L-Пролін - впливає на водний обмін, підсилює антистресову дію;
- L-Серин - підвищує стійкість рослин до стресів, є попередником Ауксини.
Увага! При застосуванні Мікро-Мінераліс Аміно + МЕ в якості ад'юванта і антистрессанта разом з фунгіцидами, інсектицидами та мікродобривами - норма препарату 0,5 л/га. При стресових умовах без додаткових компонентів норма внесення 1,0 л/га. Не рекомендується проводити підживлення з гербіцидами,це може посилити ефект фітотоксичності для культури і антистресовий ефект для бур'янів.
Норми витрати препарату Мікро-Мінераліс Аміно + МЕ
Культура |
Норма витрати препарату, л/га |
Фаза розвитку культури |
Максимальна кількість обробок |
Пшениця озима, ячмінь ярий |
0,5-1,0 |
фаза кущіння, фаза виходу в трубку - прапороносець лист |
2-3 |
Соняшник |
0,5-1,0 |
Фаза 2-3 пари листків, Фаза 5-6 пар листків |
2 |
Кукурудза |
0,5-1,0 |
Фаза 3-5 листків, Фаза 7-9 листків |
2 |
Ріпак |
0,5-1,0 |
Фаза 5-8 листків, Фаза стеблування, фаза бутонізації |
3 |
Соя, горох |
0,5-1,0 |
3-5 потрійних листя, Фаза бутонізації, Фаза формування бобів |
3 |
Цукрові буряки |
0,5-1,0 |
До змикання в рядах, До змикання в міжряддях |
2 |
Овочеві |
0,5-1,0 |
До цвітіння, Повторне внесення через 10-12 днів |
3 |
Плодово – ягідні культури |
1,5-2,0 |
До цвітіння, Повторне внесення через 10-12 днів. |
3 |
Норма витрати робочої рідини 200-300 л / га - польові культури та 300 - 800 л / га овочеві та плодово - ягодны культури.
Оригінальні коди товару
Органо-мінеральний засіб, що використовується для підживлення злакових рослин, коренеплодів, технічних, овочевих та зернобобових культур, а також садів та виноградників.
Оригінальні коди товару
Легкозасвоюване рідке фосфорно-калійне добриво для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур. Забезпечує: збалансоване співвідношення легкодоступних форм фосфору та калію; можливість забезпечення оптимального живлення рослин у критичні фазі розвитку; стимуляція розвитку кореневої системи (особливо на початкових фазах органогенезу); підвищення зимо ― та морозостійкості рослин; забезпечення високої урожайності та поліпшення якості товарної продукції; не містить хлору.
Оригінальні коди товару
Універсальне та легкозасвоюване рідке мікродобриво, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур, чутливих до нестачі цинку.
Оригінальні коди товару
Органо-мінеральне добриво серії "ОРГАНІК-МЕТАЛ" від ТМ Лайф Біохем, призначене для усунення дефіциту фосфору та калію у рослин. Підходить для листкового обприскування та обробки насіння, забезпечуючи комплексний вплив на розвиток і плодоношення культур.
Оригінальні коди товару
Мікродобриво забезпечує утворення «грін» - ефекту. Може використовуватися на більшості сільськогосподарських культур. Містить комплекс мікроелементів, що забезпечує стабільний ріст та розвиток рослин, стимулює плодоношення, забезпечує профілактику і боротьбу з хлорозом. Позакоренева обробка Мікро-Мінераліс (Нітро) підвищує морозостійкість та зимостійкість рослин, стимулює їх ріст та розвиток, посилює резистентність та стресостійкість, збільшує урожайність та якість отриманої продукції. Підвищує стійкість до хвороб та подовжує період якісного збереження продукції.