Каталог товарів

Мікро мінераліс Нітро, добриво 10л

Артикул: 7700000011817
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Мікродобриво забезпечує утворення «грін» - ефекту. Може використовуватися на більшості сільськогосподарських культур. Містить комплекс мікроелементів, що забезпечує стабільний ріст та розвиток рослин, стимулює плодоношення, забезпечує профілактику і боротьбу з хлорозом. Позакоренева обробка Мікро-Мінераліс (Нітро) підвищує морозостійкість та зимостійкість рослин, стимулює їх ріст та розвиток, посилює резистентність та стресостійкість, збільшує урожайність та якість отриманої продукції. Підвищує стійкість до хвороб та подовжує період якісного збереження продукції.

 

2 450,00 грн
2 200,00 грн
-10.2 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис
    • Виробник
      Минералис Україна
    • Вид добрива
      Хелатне мікродобриво
    • Країна виробник
      Україна
    • Препаративна форма
      Розчин
  • Упаковка
    • Упаковка
      Каністра
    • Об`єм
      10 л

Мікро-Мінераліс (Нітро) – рідке комплексне мікродобриво для позакореневого обробки широкого спектру польових і овочевих культур.

СКЛАД мікродобрива Мікро-Мінераліс (Нітро),
амонійно-карбоксилатных комплексонів, %

Mo

Mn

Cu

Co

Fe

Zn

B

N

0,06

1,58

1,5

0,06

9,7

1,7

0,2

10,0

Переваги

  • може використовуватися на більшості сільськогосподарських культур;
  • містить комплекс мікроелементів, що забезпечують стабільний ріст і розвиток рослин, стимулює плодоношення, забезпечує профілактику і боротьбу з хлорозом;
  • позакоренева обробка мікродобривами Мікро-Минералис (Нітро) підвищує морозостійкість і зимостійкість рослин, стимулює їх ріст і розвиток, посилює резистентність і стресостійкість, збільшує врожайність і якість отриманої продукції;
  • збільшує стійкість до хвороб і подовжує період якісного збереження продукції.

Застосування

Норми витрати препарату Мікро-Мінераліс (Нітро)

Оброблювана культура

Норма
витрати
препарату

Фаза розвитку культури

Максимальна кількість обробок

Польові та овочеві культури

1,0-1,5 л/га

Позакореневе підживлення
в період вегетації

2-3

Овочі, фрукти, ягоди

150-200мл/1000л поливної води

Крапельний полив культур

2-5

Норма витрати робочого розчину: 250-300 л/га для польових та овочевих культур.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Легкозасвоюване рідке фосфорно-калійне добриво для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур. Забезпечує: збалансоване співвідношення легкодоступних форм фосфору та калію; можливість забезпечення оптимального живлення рослин у критичні фазі розвитку; стимуляція розвитку кореневої системи (особливо на початкових фазах органогенезу); підвищення зимо ― та морозостійкості рослин; забезпечення високої урожайності та поліпшення якості товарної продукції; не містить хлору.

 

 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Високоефективне рідке мікродобриво-антистрессант з амінокислотами, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Органо-мінеральний засіб, що використовується для підживлення злакових рослин, коренеплодів, технічних, овочевих та зернобобових культур, а також садів та виноградників.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару
Комплексне добриво, що містить легкодоступний бор і фосфор у формі ортофосфату. Має високий ступінь проникання і засвоєння за рахунок вмісту легкодоступних елементів та органічних комплексів.

 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Універсальне та легкозасвоюване рідке мікродобриво, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур. Сприяє: кращому засвоєнню атмосферного азоту бульбочковими бактеріями; повноцінному азотному живленню рослин; збільшенню вмісту білка в зерні, вітамінів і цукрів у овочах; підвищенню стійкості рослин до заморозків та посухи.