Мікромінераліс Фосфор+калій, рідкі мікроелементи 10л
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Мікро-Минералис (Фосфор Калій) - рідке фосфорно-калійне добриво для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур.
Перевагами мікродобрива Мікро-Минералис (Фосфор Калій) є:
- Збалансоване співвідношення легкодоступних форм фосфору і калію.
- Можливість забезпечення оптимального живлення рослин в критичні фази розвитку.
- Стимуляція розвитку кореневої системи (особливо на початкових фазах органогенезу).
- Підвищення зимо - та морозостійкості рослин.
- Забезпечення високої врожайності і поліпшення якості товарної продукції.
- Не містить хлору.
Склад мікродобрива «Мікро-Мінераліс» (фосфор калій),
амонійно-карбоксилатних комплексонів, %
N |
P |
До |
10 |
7,5 |
10,0 |
Норми витрати препарату Мікро-Мінераліс (фосфор калій):
Культура, що обробляється |
Норма |
Фаза розвитку культури |
Максимальна кількість обробок |
Зернові |
1,0-1,5 л/га |
Фаза кущення; |
2 |
Кукурудза |
1,0-1,5 л/га |
Фаза 3-5 листків |
1 |
Ріпак |
1,0-1,5 л/га |
Формування розетки; |
3 |
Буряки |
1,0-1,5 л/га |
Фаза 4-8 листків; |
3 |
Картопля |
1,0-1,5 л/га |
Формування стебла; |
3 |
Овочі |
1,0-1,5 л/га |
Формування 2-3 справжніх листків; наступні через 7-10днів(двічі) |
3 |
Норма виливу робочої рідини: 200-300л/га – польові культури.
-
Об'єм:10л
-
Країна-виробник товару:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
Оригінальні коди товару
Високоефективне рідке мікродобриво-антистрессант з амінокислотами, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур.
Оригінальні коди товару
Високоефективне рідке мікродобриво, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур чутливих до дефіциту заліза.
Оригінальні коди товару
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.