Каталог товарів

Насіння столового буряка Бордо 20г

Артикул: 225-390
Немає на складі
В наявності
Виберіть варіант:
20г
27 грн
24 грн
/ за шт
-11 %
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Буряк столовий Бордо – середньоранній, високоврожайний сорт столового буряка. Коренеплоди кулястої форми масою 250-450 г, заглиблені в грунт приблизно на половину, легко вириваються. М’якоть темно-червоного кольору, соковита і солодка. Це один з кращих сортів для використання в кулінарії, в т.ч. для консервування.

Коренеплоди мають високу лежкість, добре зберігаються до весни, не втрачаючи смакові та товарні якості.

Даний сорт буряка стійкий до захворювань, вимогливий до родючості грунту. Теплолюбива культура, сходи не переносять заморозків. Буряк вразливий до внесення калійних добрив та золи. Буряк столовий Бордо віддає перевагу родючим, суглинистим та супіщаним ґрунтам. Догляд полягає у розпушуванні міжрядь, прополюванні та проріджуванні сходів. Оптимальна температура для росту — +15-23°С. Вегетаційний період — 90-105 днів.

Норма висіву: 1-2 г на 1 м2.

Глибина загортання насіння: 3-4 см.

Характеристики
  • Країна-виробник товару:
    Україна
  • Країна реєстрації бренду:
    Україна
  • Колір:
    Бордовий
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Основний гібрид столового буряку для тривалого зберігання, але може використовуватися для свіжого споживання та переробки. Відрізняється слабкою кільцеватістью, гарним врожаєм і високими смаковими якостями коренеплодів. Терміни дозрівання 115-120 днів. Вміст цукру 10%.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Морозостійкий багаторічник, вологолюбивий. Вирощують через розсаду і діленням куща. У перший рік з рослини збирають 2-3 черешка, в наступні роки – більше.