Каталог товарів

Насіння столового буряка Борщевий 20г

Артикул: 225-1817
Немає на складі
В наявності
Виберіть варіант:
20г
29 грн
24 грн
/ за шт
-17 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Буряк столовий Борщовий, це середньостиглий сорт. Вегетаційний період — 85-95 днів. М'якоть соковита, ніжна, темного кольору. Коренеплоди круглі, гладенькі,вирівняні, середньої величини. Сорт помірно холодостійкий, стійкий до цвітушності. Буряк широко використовується для приготування борщів. Лежкість гарна. Пізній посів, на початку червня, забезпечить гарне збереження та якість продукції в зимово-весняному періоді.

Характеристики
  • Країна-виробник товару:
    Україна
  • Країна реєстрації бренду:
    Україна
  • Колір:
    Фіолетовий
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Підходить для тривалого зберігання, переробки та споживання в свіжому вигляді. Форма плоду циліндрична, вирівняна, а його м'якоть має темно-червоний колір, що надає особливий смаковий аромат. Однією з ключових переваг цього гібриду є маленька коренева шийка та невелика листова розетка.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Сорт столового буряка, який відрізняється округлою формою коренеплодів, темно-червоним кольором м'коті без кілець та універсальним призначенням (свіже вживання, зберігання, переробка). Це середньостиглий, високоурожайний сорт, придатний для вирощування у всіх кліматичних зонах України. 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).