Насіння Дині Ананас GL Seeds 10г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Диня Ананас Gl Seeds
Ранньостиглий (65-75 днів) сорт. Плоди округло-овальні з золотаво-оранжевою сітчастою шкіркою, масою 2,0-2,5 кг М'якоть кремова,товста, щільна, ніжна, солодка, з насиченим ароматом. Лежкість і транспортабельність хороші. Стійкий до борошнистої роси та антракнозу.
Диня Ананас інструкція та терміни посіву насіння 2 г
Вирощуючи розсаду дині, важливо знати, коли потрібно садити насіння і коли настає момент посадки в ґрунт на грядці. В теплиці та на відкриті грядки диню висаджують на початку червня, коли температура повітря вже стабільно висока. А значить, посадка насіння припадає на середину або кінець квітня.
Оригінальні коди товару
Кущовий кріп, що відноситься до багатоцільового виду. Високий потенціал врожайності і стійкість до стрілкування навіть в теплих обставинах.
Оригінальні коди товару
Ультраскоростиглий сорт дині, який достигає за 55-70 днів. Плоди округлі або короткоовальні, жовто-оранжеві, з гладкою шкіркою та слабкою сіткою. Середня маса плоду становить 1.5-2 кг. М'якоть біла, солодка, соковита, з приємним ароматом. Сорт вирізняється високою врожайністю, транспортабельністю та лежкістю
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригінальні коди товару
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.