Насіння капусти білокачанної Агресор F1
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Насіння капусти білоголової Агресор F1, упаковка 20 шт
Агресор F1 - гібрид капусти, перевірений часом.
Термін достигання — 110–120 днів (після висадки розсади). Маса головки — 3–4 кг. Висока сила росту, дуже пластичний. Стійкий до пошкоджень трипсом. Стійкий до фузаріозу.
Густота висадки — 2 –3 м.кв. Добре переносить низький рівень азоту. Підходить для прямого висіву в ґрунт. Добре зберігається в полі протягом усього періоду збирання. Має високі товарні та смакові якості, відповідає всім стандартам для засолювання.
-
Країна-виробник товару:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Зелений
Оригінальні коди товару
Класичний пізньостиглий сорт, створений для щедрого осіннього врожаю та надійних зимових запасів. Це вибір, перевірений часом, який ідеально підходить для традиційного квашення та тривалого зберігання у кожному українському господарстві.
Оригінальні коди товару
Ранній сорт цвітної капусти з масою головки 1.2-1.5 кг, який підлягає вирощуванню розсадними способами або прямими висівами в ґрунт. Тривалість вегетаційного періоду капусти 70-75 днів. Cорт є універсальним для приготування свіжих страв та консервації, через що і має попит серед клієнтів. Капуста має інтенсивний та стабільний ріст, гудмен стійкий до різних типів захворювань
Оригінальні коди товару
Надранній (45-48 днів), всесезонний гібрид для вирощування у відкритому й закритому ґрунті. Формує короткий компактний качан циліндричної форми, ніжно-салатового кольору, з м’ясистою основою, вагою 1,0-1,5 кг. Розетка спрямована вертикально, листя подовжене, з сильними білими ребрами, яке добре змикається нагорі й має більш тонку структуру. Стійка до цвітіння й стрілкування, добре витримує спеку, чудово зберігається. Вживається в свіжому вигляді в салатах, а також у різноманітних гарячих стравах.