Насіння капусти білокачанної Агресор F1
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Насіння капусти білоголової Агресор F1, упаковка 20 шт
Агресор F1 - гібрид капусти, перевірений часом.
Термін достигання — 110–120 днів (після висадки розсади). Маса головки — 3–4 кг. Висока сила росту, дуже пластичний. Стійкий до пошкоджень трипсом. Стійкий до фузаріозу.
Густота висадки — 2 –3 м.кв. Добре переносить низький рівень азоту. Підходить для прямого висіву в ґрунт. Добре зберігається в полі протягом усього періоду збирання. Має високі товарні та смакові якості, відповідає всім стандартам для засолювання.
Оригинальные коды товаров
Ранньостиглий та дуже високопродуктивний гібрид брюссельської капусти. Завдяки своїм характеристикам здатен стати ідеальним вибором для саду, оскільки є дуже легким у вирощуванні та стійким до вилягання.
Оригинальные коды товаров
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).
Оригинальные коды товаров
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.
Оригинальные коды товаров
Сорт пізній, найбільш поширений, високоврожайний. Призначений для споживання в свіжому вигляді, квашення та зимового зберігання. Смакові якості високі. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 150-165 днів. Головки середньої величини, кулясті до легко сплющених з доброю щільністю, стійкі до розтріскування, середньою масою біля 3,5 кг. Листки великі, округлі і овально-округлі темно зелені з сильним восковим нальотом.