Насіння моркви Артек
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Морква «Артек»
Ранньостиглий популярний столовий сорт з дружнім формуванням коренеплодів. Від сходів до технічної стиглості 65-75 днів. Коренеплоди високотоварні, червоно-помаранчевого кольору, потовщено-циліндричні, тупокінцеві, з гладкою поверхнею, довжиною 15-16 см, вагою 75-125 г. М'якуш щільний, соковитий, відмінних смакових якостей.
«Артек» має імунітет до білої гнилі, використовується у свіжому вигляді і для переробки. Рекомендується для вирощування підзимнім, весняним і літнім термінами посіву.
Висів насіння
Існує три терміни посіву моркви: ранньовесняний - з середини квітня до початку травня (для літнього споживання); літній - з середини травня до початку червня (це основний термін посіву для зберігання взимку), а підзимній - з 20 жовтня по 15 листопада, може забезпечити ультраранній урожай. Слід сіяти на добре освітлених ділянках, які на протязі всього дня знаходиться під прямими сонячними променями. Насіння проростає при +3°С, а оптимальна температура для їх росту від +18°С до +25°С, якщо градус піднімається вище - розвиток культури сповільнюється.
Щільність висівання насіння моркви «Артек»
Відстань між борознами - не менше 15 см, між насіннинками - як мінімум 2 см, глибина закладення 2-3 см. Щоб морква виросла великої, необхідно стежити за рівнем загущеності і своєчасно проріджувати.
З якими культурами краще рости моркві?
Добре уживається на одній грядці з томатами. Правильна сумісність рослин здатна покращувати смакові якості плодів.
Збір врожаю
Збирання проводять в декілька етапів, як тільки плоди підростуть, їх можна вибірково висмикувати на їжу. Від цього на грядках стає просторіше, і рослини отримують більше харчування, вологи і швидше нарощують вагу. Урожай прибирають в залежності від сорту, ранні готові вже в липні, середньостиглі збирають в серпні, а пізні, призначені для зимового заощадження, викопують з кінця вересня і до настання заморозків.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт столової моркви, відомий своїми високими смаковими якостями та придатністю для переробки і тривалого зберігання. Коренеплоди цього сорту мають конічну форму, оранжево-червоний колір, гладку поверхню і досягають довжини 25-28 см. Вегетаційний період становить 100-120 днів.
Оригінальні коди товару
Середньопізній, високоврожайний сорт, який характеризується циліндричними, гладкими коренеплодами насиченого помаранчевого кольору з невеликою серцевиною та заокругленим кінцем. Вона має чудовий смак, добре зберігається і підходить для свіжого споживання, переробки та дитячого харчування.
Оригінальні коди товару
Сорт середньостиглий, з високими товарними та смаковими якостями, підвищеним вмістом цукру. Вегетаційний період від сходів до збирання врожаю – 100-110 днів. Коренеплід конічної форми з круглим кінчиком, рівний, з маленькою серцевиною, оранжево-червоного кольору, довжиною 15-18 см. Широко використовується в кулінарії, при консервації, для приготування соку.
Оригінальні коди товару
Високоврожайний, ранньостиглий сорт, придатний для вирощування під плівкою і на пучкову продукцію.
Від масових сходів до технічної стиглості минає 90-100 днів.
Використовують влітку та в осінньо-зимовий період.
Коренеплоди зрізано-конічні, довжиною 11, діаметром 4-6 см, масою 150-220 г. Поверхня гладенька, іноді з дрібними вічками.
М'якуш оранжевого кольору, ніжний.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт. Має 90-120 днів вегетаційного періоду від сходів до технічнох стиглості. Коренеплоди циліндричної форми, гладенькі, насиченого оранжевого кольору, масою 140-180г, довжиною 14-15 см, діаметром 4-5 см. М'якоть соковита, має чудовий смак і використовується я у свіжому вигляді, так і для переробки.