Насіння моркви Вітамінна 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Середньостиглий сорт столової моркви, вегетаційний період становить 80-100 днів. Коренеплоди потовщено-циліндричні з тупим кінчиком, гладенькі, довжиною 17-20 см, вагою 70-160 г, повністю занурені в грунт. М'якоть інтенсивно помаранчевого кольору, соковита, ніжна, сахаристая, відмінних смакових якостей. Серцевина маленька, близько 20% від діаметра коренеплоду, за кольором майже не відрізняється від м'якоті. Урожайність до 9 кг / м2.
Сорт «Вітамінна» стійкий до посухи і різкого коливання температур, цінується за високий вміст вітамінів і каротину. Рекомендований для споживання у свіжому вигляді, для отримання дієтичного соку, і зимового зберігання.
Висів насіння
Існує три терміни посіву моркви: ранньовесняний - з середини квітня до початку травня (для літнього споживання); літній - з середини травня до початку червня (це основний термін посіву для зберігання взимку), а підзимній - з 20 жовтня по 15 листопада, може забезпечити ультраранній урожай. Слід сіяти на добре освітлених ділянках, які на протязі всього дня знаходиться під прямими сонячними променями. Насіння проростає при +3°С, а оптимальна температура для їх росту від +18°С до +25°С, якщо градус піднімається вище - розвиток культури сповільнюється.
Щільність висівання насіння моркви
Відстань між борознами - не менше 15 см, між насіннинками - як мінімум 2 см, глибина закладення 2-3 см. Щоб морква виросла великої, необхідно стежити за рівнем загущеності і своєчасно проріджувати.
Збір врожаю
Збирання проводять в декілька етапів, як тільки плоди підростуть, їх можна вибірково висмикувати на їжу. Від цього на грядках стає просторіше, і рослини отримують більше харчування, вологи і швидше нарощують вагу. Урожай прибирають в залежності від сорту, ранні готові вже в липні, середньостиглі збирають в серпні, а пізні, призначені для зимового заощадження, викопують з кінця вересня і до настання заморозків.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий, високоврожайний сорт, придатний для вирощування у відкритому грунті та під плівкою, а також для отримання пучкової продукції. Коренеплоди мають зрізано-конічну форму, довжиною 11 см, діаметром 4-6 см, і вагою 150-220 г. Сорт відрізняється гладенькою поверхнею, ніжним оранжевим м'якушем та стійкістю до розтріскування.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт. Має 90-120 днів вегетаційного періоду від сходів до технічнох стиглості. Коренеплоди циліндричної форми, гладенькі, насиченого оранжевого кольору, масою 140-180г, довжиною 14-15 см, діаметром 4-5 см. М'якоть соковита, має чудовий смак і використовується я у свіжому вигляді, так і для переробки.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий гібрид моркви типу Шантане. Листковий апарат дуже потужний, прямостоячий, що робить можливим механічний збір. Коренеплоди конічні, з тупим кінчиком, однорідні, довжиною 14-16 см, насиченого темно-помаранчевого кольору. Рекомендується для вирощування на ранню продукцію, а також для переробки і зберігання. Гібрид стійкий до борошнистої роси моркви та альтернаріозу. Має стійкість до стрілкування.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий гібрид моркви Нантського типу від компанії Nunhems (Голландія). Вегетаційний період – 80-85 днів, але на 60-65 день – можна збирати моркву на пучок.
Оригінальні коди товару
Високоврожайний. Висота рослини — 80-120 см. Листки великі, світло-зеленого кольору, сильно розсічені, без опушення. Зелень ароматна, ніжна, соковита, багата на вітаміни, органічні кислоти та мінеральні солі.