Насіння моркви Вітамінна 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Середньостиглий сорт столової моркви, вегетаційний період становить 80-100 днів. Коренеплоди потовщено-циліндричні з тупим кінчиком, гладенькі, довжиною 17-20 см, вагою 70-160 г, повністю занурені в грунт. М'якоть інтенсивно помаранчевого кольору, соковита, ніжна, сахаристая, відмінних смакових якостей. Серцевина маленька, близько 20% від діаметра коренеплоду, за кольором майже не відрізняється від м'якоті. Урожайність до 9 кг / м2.
Сорт «Вітамінна» стійкий до посухи і різкого коливання температур, цінується за високий вміст вітамінів і каротину. Рекомендований для споживання у свіжому вигляді, для отримання дієтичного соку, і зимового зберігання.
Висів насіння
Існує три терміни посіву моркви: ранньовесняний - з середини квітня до початку травня (для літнього споживання); літній - з середини травня до початку червня (це основний термін посіву для зберігання взимку), а підзимній - з 20 жовтня по 15 листопада, може забезпечити ультраранній урожай. Слід сіяти на добре освітлених ділянках, які на протязі всього дня знаходиться під прямими сонячними променями. Насіння проростає при +3°С, а оптимальна температура для їх росту від +18°С до +25°С, якщо градус піднімається вище - розвиток культури сповільнюється.
Щільність висівання насіння моркви
Відстань між борознами - не менше 15 см, між насіннинками - як мінімум 2 см, глибина закладення 2-3 см. Щоб морква виросла велика, необхідно стежити за рівнем загущеності і своєчасно проріджувати.
Збір врожаю
Збирання проводять в декілька етапів, як тільки плоди підростуть, їх можна вибірково висмикувати на їжу. Від цього на грядках стає просторіше, і рослини отримують більше харчування, вологи і швидше нарощують вагу. Урожай прибирають в залежності від сорту, ранні готові вже в липні, середньостиглі збирають в серпні, а пізні, призначені для зимового заощадження, викопують з кінця вересня і до настання заморозків.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт. Має 90-120 днів вегетаційного періоду від сходів до технічнох стиглості. Коренеплоди циліндричної форми, гладенькі, насиченого оранжевого кольору, масою 140-180г, довжиною 14-15 см, діаметром 4-5 см. М'якоть соковита, має чудовий смак і використовується я у свіжому вигляді, так і для переробки.
Оригінальні коди товару
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригінальні коди товару
Пізньостиглий сорт, який ідеально підходить для тривалого зберігання. Коренеплоди конічної форми, оранжево-червоного кольору, довжиною 17-22 см і вагою до 220 г. Сорт відомий високою врожайністю і здатністю зберігатися протягом зими.
Оригінальні коди товару
Призначений для вживання у свіжому вигляді, переробки та тривалого зберігання. Тип Шантане. Довжина 16 см., діаметр у верхній частині 4-5 см. в нижній 2,5-3 см. Форма типічна - конічна із заокругленням на кінці. Однорідні гладкі коренеплоди, без очків. Насиченого помаранчевого кольору, як зовні так і всередині.
Оригінальні коди товару
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.