Насіння моркви Шантане SeedEra 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Морква «Шантане»
Середньостиглий високоврожайний поширений столовий сорт, період дозрівання 70-120 днів. Коренеплоди насичено помаранчевого кольору, тупоконічні, довжиною 15 см і діаметром 5-6 см, добре висмикуються. Вага коренеплодів при правильній агротехніці вирощування досягає до 250 г. М'якоть з серцевиною, дуже щільна.
Сорт «Шантане» використовується в свіжому вигляді, для консервування і на кормові цілі. Коренеплоди добре зберігаються до весни.
Висів насіння
Існує три терміни посіву моркви: ранньовесняний - з середини квітня до початку травня (для літнього споживання); літній - з середини травня до початку червня (це основний термін посіву для зберігання взимку), а підзимній - з 20 жовтня по 15 листопада, може забезпечити ультраранній урожай. Слід сіяти на добре освітлених ділянках, які на протязі всього дня знаходиться під прямими сонячними променями. Насіння проростає при +3° С, а оптимальна температура для їх росту від +18°С до +25°С, якщо градус піднімається вище - розвиток культури сповільнюється.
Щільність висівання насіння моркви «Шантане»
Відстань між борознами - не менше 15 см, між насіннинками - як мінімум 2 см, глибина закладення 2-3 см. Щоб морква виросла великої, необхідно стежити за рівнем загущеності і своєчасно проріджувати.
З якими культурами краще рости моркві?
Правильно вирощувати на спільних грядках з цибулею-саджанкою, яка ефективно відлякує морквяну муху.
Збір врожаю
Збирання проводять в декілька етапів, як тільки плоди підростуть, їх можна вибірково висмикувати на їжу. Від цього на грядках стає просторіше, і рослини отримують більше харчування, вологи і швидше нарощують вагу. Урожай прибирають в залежності від сорту, ранні готові вже в липні, середньостиглі збирають в серпні, а пізні, призначені для зимового заощадження, викопують з кінця вересня і до настання заморозків.
Оригінальні коди товару
Стійкий до хвороб, розтріскування й цвітіння. Врожайність 4-7 кг/м2. Ідеальний для переробки на овочеві соки. Цінується за підвищений вміст бета-каротину, відмінні смакові якості, привабливий товарний вигляд, оптимальний «споживацький» розмір, добру врожайність і лежкість.
Оригінальні коди товару
Високоврожайний, ранньостиглий сорт, придатний для вирощування під плівкою і на пучкову продукцію.
Від масових сходів до технічної стиглості минає 90-100 днів.
Використовують влітку та в осінньо-зимовий період.
Коренеплоди зрізано-конічні, довжиною 11, діаметром 4-6 см, масою 150-220 г. Поверхня гладенька, іноді з дрібними вічками.
М'якуш оранжевого кольору, ніжний.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий сорт, який характеризується відмінними смаковими якостями, гарним товарним виглядом та здатністю до тривалого зберігання. Він формує рівні, циліндричні коренеплоди оранжево-червоного кольору, середнього розміру, з тупим кінчиком та невеликою серцевиною. М'якоть солодка, соковита, багата на каротин та цукор.
Оригінальні коди товару
Пізньостиглий, високоврожайний сорт Нантського сортотипу. Коренеплід циліндричний, злегка конічний, інтенсивно червоного забарвлення, гладкий, довжиною 19-21 см, масою 90-145 г. Смакові якості відмінні, особливо рекомендується для дитячого харчування.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт столової моркви, відомий своїми високими смаковими якостями та придатністю для переробки і тривалого зберігання. Коренеплоди цього сорту мають конічну форму, оранжево-червоний колір, гладку поверхню і досягають довжини 25-28 см. Вегетаційний період становить 100-120 днів.