Каталог товарів

Насіння огірка Хасбулат F1 10шт

Артикул: 225-1037
Немає на складі
В наявності
Виберіть варіант:
10шт
31 грн
26 грн
/ за шт
-16 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Дуже смачні плоди

Довжина плоду: 10–12 см
Вага плоду: 90–100 г
Термін дозрівання: ранній

Ранньостиглий партенокарпічний гібрид, стійкий до перепадів температури. Рослина сильноросла, у кожній пазусі листка закладається до 7 зав’язей, у плодоношення вступає через 37–39 днів після появи сходів. Зеленці – довжиною 10–12 см, масою 90–100 г, циліндричної форми. Плоди придатні для споживання у свіжому вигляді, соління, маринування.

Висівають (місяць, глибина) — IV–V, 1–2 см
Схема висадки (см) — 70*50-55
Збирають (місяць) — VI–VII

 

Характеристики
  • Країна-виробник товару:
    Україна
  • Країна реєстрації бренду:
    Україна
  • Колір:
    Зелений
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення
0,5г

Оригінальні коди товару

Продуктивний гібрид огірка корнішона, надійний і перевірений протягом багатьох років вирощування у відкритому і захищеному грунті. Рослина сильноросла, плетиста, в одному вузлі формує по 2-3 зав'язі. Корнішони завдовжки 9-12 см, шкірка з горбками і чорними шипами.

Швидке замовлення
10шт
50 шт

Оригінальні коди товару

Однорідні, з легкими шипами, однорідного зеленого кольору. Огірки відрізняються тонкою шкіркою і невеликою насіннєвою камерою. При дозріванні не жовтіють і не гірчать. Плоди мають відмінний товарний вигляд.

Швидке замовлення
20шт
50 нас

Оригінальні коди товару

Невибагливий до умов вирощування. Прекрасно переносить зміни температури. Стійкий до вірусних захворювань, борошнистої роси, до пероноспорозу. Використовується для консервації, засолювання та салатної продукції.