Середньоранній, високоурожайний сорт, вегетаційний період якого складає 35-40 днів. Коренеплід жовтого кольору, круглої форми, масою 200-300 гр. Дуже соковита і смачна м'якоть. Плоди багаті на вітаміни та інші корисні речовини. Сорт стійкий до несприятливої погоди, особливо до холодів.
Насіння редиски 18 карат
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
- Ранньостиглий сорт.
- Від сходів до першого збирання врожаю проходить 18-20 днів.
- Високоврожайний, придатний для вирощування у відкритому та закритому грунті.
- Коренеплід червоний, видовжений, циліндричної форми з білим кінчиком.
- М'якуш білий, соковитий, смачний.
- При весняному використанні насіння редиски висівають в 2 - З строки: перший - на початку польових робіт, а наступні через 8-10 днів, до половини травня.
- Висівають на глибину 2 - 3 см з нормою висіву 2 - 3 г на кв. м та з міжряддям 45 см.
- Для осіннього використання висівають в третій декаді серпня з нормою висіву 3 - 4 г на кв.м і глибиною загортання насіння 3-4 см.
- Догляд за рослинами полягає у формуванні густоти, виполюванні бур'янів, рихленні міжрядь, поливі та своєчасному збиранні врожаю.
-
Країна-виробник товару:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Червоний
Оригінальні коди товару
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт для довготривалого зимового зберігання. Період вегетації 90 – 100 днів. Коренеплоди великі, чорні, масою 250-500г, округло-плескатої форми. М’якуш білий, щільний, соковитий, слабо гострого смаку. Для літнього споживання редьку висаджують ранньою весною, для зимового зберігання – у першій декаді липня.
Оригінальні коди товару
Популярний сорт редьки для салатів з високою врожайністю та відмінними смаковими якостями, отриманий Одеською ДЕРЖ дослідною станцією. Сорт раннього терміну дозрівання, вегетаційний період 40-45 днів. Розетка компактна, напіврозлога, висотою 20-22 см з 7-10 листочками. Коренеплоди середньо масою 40-80 г, деякі екземпляри досягають 300-400 г, округлої форми, з гладкою поверхнею білого кольору. М'якуш біло-кремовий, соковитий, солодкий з невеликою гостротою. Коренеплід добре дістається, оскільки занурений у ґрунт лише на 1/2. Врожайність висока та стабільна, до 4 кг з 1кв.м. Одеська 5 підходить для вирощування по всій території України. Стійкість до захворювань. Використовується для вживання у свіжому вигляді, домашньої кулінарії, з лікувальною метою.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий сорт (від сходів до господарської придатності 50-55 днів) для відкритого та захищеного ґрунту. Коренеплоди подовжено-циліндричні, малиново-червоні, з невеликим рожевим кінчиком, довжиною 25-30 см, масою 0,3-0,6 кг. М'якуш білий, щільний, соковитий, пікантного смаку. Врожайність 2,5-3,0 кг/м2. Цінність сорту: стійкість до заморозків, розтріскування, цвітіння, стабільна врожайність. Відмінний дієтичний продукт, що сприяє очищенню печінки, жовчного міхура. Широко використовується для профілактики діабету та при опроміненні. Рекомендується для вживання у свіжому, вареному та солоному вигляді.
Оригінальні коди товару
Коренеплоди округлої форми, масою 200-400 г, гладкі, шкірка тонка, червоного кольору. М'якоть біла, щільна, соковита, має приємний слабо-гострий смак. Сорт добре зберігається до весни. Для зимового зберігання висаджується на початку липня. Рекомендується для вживання у свіжому вигляді. Широко використовується в народній медицині, завдяки чудовим цілющим властивостям для органів травлення, виводить токсини з організму.