18 карат
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
-
Країна-виробник:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Червоний
Оригинальные коды товаров
Редиска Білосніжка – це чудовий вибір для тих, хто прагне високоякісного врожаю середньостиглого кореня. Цей сорт відрізняється не лише своєю швидкістю дозрівання, але й чудовим смаком, роблячи його ідеальним доповненням до вашого городу. Посів насіння Білосніжка - це обіцянка багатого, соковитого врожаю, який порадує вас своєю красою та смаковими якостями.
Однією з ключових переваг середньостиглих редис Білосніжка є їхня висока врожайність. Насіння цього сорту розроблене з використанням передових технологій селекції, що забезпечує оптимальні умови для успішного зростання та розвитку рослин. Це дозволяє отримати значну кількість чудових коренеплодів із мінімальними зусиллями.
Оригинальные коды товаров
Середньостиглий високоврожайний сорт зимньої редьки. Плоди крупні, мають гострий смак. Редька чорна – хоча й гірка, але дуже корисна рослина. Вітамінний склад цього овочу ідеально збалансований. Рекордсмен по кількості ефірних масел і органічних сполук. Вміщує велику кількість необхідних для здоров'я мікроелементів – заліза, калію та магнію.
Оригинальные коды товаров
Високотоварний, врожайний, лежкий сорт. Ультраранній сорт. Коренеплоди круглі, яскраво–рожеві, діаметром 4-5 см, масою 30–35 г. М’якуш білий, слабогострий, соковитий. Сорт характеризується високою товарністю і врожайністю, коренеплід дуже довго зберігає товарні якості. Вирощують, як навесні, так і восени. Використовують для споживання у свіжому вигляді.
Оригинальные коды товаров
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.