Середньоранній, високоурожайний сорт, вегетаційний період якого складає 35-40 днів. Коренеплід жовтого кольору, круглої форми, масою 200-300 гр. Дуже соковита і смачна м'якоть. Плоди багаті на вітаміни та інші корисні речовини. Сорт стійкий до несприятливої погоди, особливо до холодів.
Насіння редиски Сора
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Редиска «Сора»
Ультраранній сорт для всесезонного вирощування, в тому числі ранньою весною і восени в плівкових теплицях. Урожай формує на 20-22 день після перших сходів. Висока однорідність коренеплодів, яка навіть при переростанні не утворює порожнеч.
Висівання насіння
Редиска досить холодостійка рослина, терпить заморозки до -2°С. Його вирощують у польових умовах безрозсадним способом у кілька етапів за сезон, за винятком червня (піде у стрілку).
Весняний посів – в останніх числах березня, коли земля ще промерзла. Щоб свіжий овоч завжди був на столі, сійте частинами з інтервалом в 10-20 днів.
Осінній посів (для середньостиглих сортів) - наприкінці липня і до першої декади вересня, у цей термін формуються великі і лежкі коренеплоди.
Підзимовий посів - з 10 по 20 листопада, забезпечує збирання на три тижні раніше, ніж при ранньовесняному. Вибирають вирівняне сонячне місце, яке не підтоплюється талими водами. Рядки нарізають у жовтні-листопаді, а коли встановиться морозна погода, сіють сухим насінням, і засипають перегноєм або торфом на глибину 2 см.
Щільність висіву насіння редиски «Сора»
Висівають у борозни, які простягають одну за одною, на відстані 10 см і більше. Проміжок між насінням у канавці близько 5 см, закладення 1-2 см, при глибокому закладенні плоди викривляються.
З якими культурами краще рости редисці?
Багаторічні спостереження показали, що непогано почувається у спільних посадках з цибулею-сіянкою , яка захищає редиску від шкідників та деяких захворювань.
Збирання врожаю
Виконують у кілька етапів, з проміжком у пару днів. Ранні сорти не можна перетримувати, тому що вони дуже швидко стають в'ялими і набувають гіркуватого присмаку.
Оригинальные коды товаров
Має зручну форму та ніжний смак. Ранній сорт для відкритого грунта, дозріває через 22 – 27 днів після всходів. Коренеплоди видовжені з білим кінчиком, гладенькі. М’якоть смачна, негостра та соковита, без гіркоти. Стійкий до стрілкування, придатний для посіву с квітня по вересень. Використовується у свіжому вигляді.
Оригинальные коды товаров
Оригинальные коды товаров
Ранньостиглий сорт (від сходів до господарської придатності 50-55 днів) для відкритого та захищеного ґрунту. Коренеплоди подовжено-циліндричні, малиново-червоні, з невеликим рожевим кінчиком, довжиною 25-30 см, масою 0,3-0,6 кг. М'якуш білий, щільний, соковитий, пікантного смаку. Врожайність 2,5-3,0 кг/м2. Цінність сорту: стійкість до заморозків, розтріскування, цвітіння, стабільна врожайність. Відмінний дієтичний продукт, що сприяє очищенню печінки, жовчного міхура. Широко використовується для профілактики діабету та при опроміненні. Рекомендується для вживання у свіжому, вареному та солоному вигляді.