Каталог товарів

Насіння редиски Сора

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Модель:
Оригінальні коди товару

Високотоварний, врожайний, лежкий сорт. Ультраранній сорт. Коренеплоди круглі, яскраво–рожеві, діаметром 4-5 см, масою 30–35 г. М’якуш білий, слабогострий, соковитий. Сорт характеризується високою товарністю і врожайністю, коренеплід дуже довго зберігає товарні якості. Вирощують, як навесні, так і восени. Використовують для споживання у свіжому вигляді.

13,00 грн
10,00 грн
-23.08 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Редиска «Сора»

Ультраранній сорт для всесезонного вирощування, в тому числі ранньою весною і восени в плівкових теплицях. Урожай формує на 20-22 день після перших сходів. Висока однорідність коренеплодів, яка навіть при переростанні не утворює порожнеч.

Висівання насіння 
Редиска досить холодостійка рослина, терпить заморозки до -2°С. Його вирощують у польових умовах безрозсадним способом у кілька етапів за сезон, за винятком червня (піде у стрілку).
Весняний посів – в останніх числах березня, коли земля ще промерзла. Щоб свіжий овоч завжди був на столі, сійте частинами з інтервалом в 10-20 днів. 
Осінній посів (для середньостиглих сортів) - наприкінці липня і до першої декади вересня, у цей термін формуються великі і лежкі коренеплоди.
Підзимовий посів - з 10 по 20 листопада, забезпечує збирання на три тижні раніше, ніж при ранньовесняному. Вибирають вирівняне сонячне місце, яке не підтоплюється талими водами. Рядки нарізають у жовтні-листопаді, а коли встановиться морозна погода, сіють сухим насінням, і засипають перегноєм або торфом на глибину 2 см.

Щільність висіву насіння редиски «Сора»
Висівають у борозни, які простягають одну за одною, на відстані 10 см і більше. Проміжок між насінням у канавці близько 5 см, закладення 1-2 см, при глибокому закладенні плоди викривляються. 

З якими культурами краще рости редисці?
Багаторічні спостереження показали, що непогано почувається у спільних посадках з цибулею-сіянкою , яка захищає редиску від шкідників та деяких захворювань.

Збирання врожаю
Виконують у кілька етапів, з проміжком у пару днів. Ранні сорти не можна перетримувати, тому що вони дуже швидко стають в'ялими і набувають гіркуватого присмаку.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ультраранній сорт. Період від сходів до стиглості 18-20 днів. Коренеплоди невеликі, видовженної форми, довжиною 6-8 см, масою 18-20 г, червоного кольору з білим кінчиком. Без

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Високоврожайний. Висота рослини — 80-120 см. Листки великі, світло-зеленого кольору, сильно розсічені, без опушення. Зелень ароматна, ніжна, соковита, багата на вітаміни, органічні кислоти та мінеральні солі.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Коренеплоди округлої форми, масою 200-400 г, гладкі, шкірка тонка, червоного кольору. М'якоть біла, щільна, соковита, має приємний слабо-гострий смак. Сорт добре зберігається до весни. Для зимового зберігання висаджується на початку липня. Рекомендується для вживання у свіжому вигляді. Широко використовується в народній медицині, завдяки чудовим цілющим властивостям для органів травлення, виводить токсини з організму.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ранній літній сорт. Від сходів до технічної стиглості 35-37 днів. Розетка листя напіврозкидиста. Коренеплоди білі, овальні, на 1/2 занурені в грунт, легко висмикуються. Маса коренеплодів 60-80 г. М’якуш білий, соковитий, ніжний, слабо-гострого смаку. Для вживання в свіжому вигляді в літньо-осінній період.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньоранній, високоурожайний сорт, вегетаційний період якого складає 35-40 днів. Коренеплід жовтого кольору, круглої форми, масою 200-300 гр. Дуже соковита і смачна м'якоть. Плоди багаті на вітаміни та інші корисні речовини. Сорт стійкий до несприятливої ​​погоди, особливо до холодів.