Насіння редьки Дайкон червона 2г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Редька «Дайкон червоний»
Ранній сорт японської редьки, вегетація 45-55 днів. Коренеплоди темно-бордові циліндричні з рожевим кінчиком, вагою 100-300 г. Мають високі смакові характеристиками, соковиті і хрусткі, слабо гострогі на смак.
«Дайкон червоний» використовують в їжу свіжим, тушкованим і маринованим, придатний для тривалого зберігання.
Висівання насіння
Залежно від сорту редьку сіють у два строки, літні скоростиглі види висівають на початку травня, зимові - в липні-серпні, так як при більш ранньому посіві плоди грубіють. Сходи з'являються при температурі + 4 ° С, без пошкодження переносять заморозки до -5 ° С.
Щільність висівання насіння редьки «Дайкон червоний»
Сіють редьку рядовим способом в борозенки на відстані 30-40 см ряд від ряду, закладаючи на глибину 2-3 см. Якщо грунт сухий, то ділянку необхідно полити, при нестачі вологи коренеплоди набувають специфічного смаку, черствіють і стають в'ялими.
Після проріджування, остаточний проміжок між паростками в рядах для ранніх сортів 6-8 см, для середньо-пізніх 10-12 см.
З якими культурами краще росте редька?
Рекомендовані сусіди - бобові, диня, огірки, морква і буряк. При змішаному посіві немає необхідності щорічно змінювати овочі місцями.
Збір урожаю
Для зимового споживання редьку збирають перед настанням заморозків, в жовтні. При збиранні грунт з коріння обтрушують, дрібні корінці і бадилля обрізають ножем, не зачіпаючи самого коренеплоду. Зберігають в погребі, при + 3 ° С.
-
Країна-виробник товару:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Біла
Оригінальні коди товару
Високотоварний, врожайний, лежкий сорт. Ультраранній сорт. Коренеплоди круглі, яскраво–рожеві, діаметром 4-5 см, масою 30–35 г. М’якуш білий, слабогострий, соковитий. Сорт характеризується високою товарністю і врожайністю, коренеплід дуже довго зберігає товарні якості. Вирощують, як навесні, так і восени. Використовують для споживання у свіжому вигляді.
Оригінальні коди товару
Підходить для всесезонного вирощування у відкритому і закритому ґрунті; пластичність до агротехніки; висока стійкість до стресів та імунітет до основних захворювань, цвітушності, розтріскування; потенціал врожайності – 3,5-4 кг/кв.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий високоврожайний сорт. Від повних сходів до збору врожаю 22-25 днів. Рослина характеризується тим, що володіє коренеплодами круглої форми, червоного кольору з білим кінчиком. М'якоть біла, соковита, щільна, напівгострого смаку. Допускається вирощувати на відкритому грунті, в скляних і плівкових теплицях у весняний та осінній період. Посів насіння у відкритий грунт початок квітня - середина серпня. Всі ці фактори сприятливо впливають на якість товарної продукції.
Оригінальні коди товару
Популярний сорт редьки для салатів з високою врожайністю та відмінними смаковими якостями, отриманий Одеською ДЕРЖ дослідною станцією. Сорт раннього терміну дозрівання, вегетаційний період 40-45 днів. Розетка компактна, напіврозлога, висотою 20-22 см з 7-10 листочками. Коренеплоди середньо масою 40-80 г, деякі екземпляри досягають 300-400 г, округлої форми, з гладкою поверхнею білого кольору. М'якуш біло-кремовий, соковитий, солодкий з невеликою гостротою. Коренеплід добре дістається, оскільки занурений у ґрунт лише на 1/2. Врожайність висока та стабільна, до 4 кг з 1кв.м. Одеська 5 підходить для вирощування по всій території України. Стійкість до захворювань. Використовується для вживання у свіжому вигляді, домашньої кулінарії, з лікувальною метою.
Оригінальні коди товару
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.