Насіння редьки Дайкон червона 2г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Редька «Дайкон червоний»
Ранній сорт японської редьки, вегетація 45-55 днів. Коренеплоди темно-бордові циліндричні з рожевим кінчиком, вагою 100-300 г. Мають високі смакові характеристиками, соковиті і хрусткі, слабо гострогі на смак.
«Дайкон червоний» використовують в їжу свіжим, тушкованим і маринованим, придатний для тривалого зберігання.
Висівання насіння
Залежно від сорту редьку сіють у два строки, літні скоростиглі види висівають на початку травня, зимові - в липні-серпні, так як при більш ранньому посіві плоди грубіють. Сходи з'являються при температурі + 4 ° С, без пошкодження переносять заморозки до -5 ° С.
Щільність висівання насіння редьки «Дайкон червоний»
Сіють редьку рядовим способом в борозенки на відстані 30-40 см ряд від ряду, закладаючи на глибину 2-3 см. Якщо грунт сухий, то ділянку необхідно полити, при нестачі вологи коренеплоди набувають специфічного смаку, черствіють і стають в'ялими.
Після проріджування, остаточний проміжок між паростками в рядах для ранніх сортів 6-8 см, для середньо-пізніх 10-12 см.
З якими культурами краще росте редька?
Рекомендовані сусіди - бобові, диня, огірки, морква і буряк. При змішаному посіві немає необхідності щорічно змінювати овочі місцями.
Збір урожаю
Для зимового споживання редьку збирають перед настанням заморозків, в жовтні. При збиранні грунт з коріння обтрушують, дрібні корінці і бадилля обрізають ножем, не зачіпаючи самого коренеплоду. Зберігають в погребі, при + 3 ° С.
Оригинальные коды товаров
Середньостиглий високоврожайний сорт. Від повних сходів до збору врожаю 22-25 днів. Рослина характеризується тим, що володіє коренеплодами круглої форми, червоного кольору з білим кінчиком. М'якоть біла, соковита, щільна, напівгострого смаку. Допускається вирощувати на відкритому грунті, в скляних і плівкових теплицях у весняний та осінній період. Посів насіння у відкритий грунт початок квітня - середина серпня. Всі ці фактори сприятливо впливають на якість товарної продукції.
Оригинальные коды товаров
Популярний сорт редьки для салатів з високою врожайністю та відмінними смаковими якостями, отриманий Одеською ДЕРЖ дослідною станцією. Сорт раннього терміну дозрівання, вегетаційний період 40-45 днів. Розетка компактна, напіврозлога, висотою 20-22 см з 7-10 листочками. Коренеплоди середньо масою 40-80 г, деякі екземпляри досягають 300-400 г, округлої форми, з гладкою поверхнею білого кольору. М'якуш біло-кремовий, соковитий, солодкий з невеликою гостротою. Коренеплід добре дістається, оскільки занурений у ґрунт лише на 1/2. Врожайність висока та стабільна, до 4 кг з 1кв.м. Одеська 5 підходить для вирощування по всій території України. Стійкість до захворювань. Використовується для вживання у свіжому вигляді, домашньої кулінарії, з лікувальною метою.
Оригинальные коды товаров
Є досить популярним, раннім, можливо цілорічний вирощування. Період вегетації 25 – 30 днів. Плід округлий, яскраво-червоний, корінець тонкий. Стійкість до розтріскування. Має білу, хрумку, щільну, смачну м'якоть. Відмінно та довго зберігає товарний вигляд. Віддає перевагу закритому та відкритому ґрунтам у весняний період..
Оригинальные коды товаров
Ранній літній сорт. Від сходів до технічної стиглості 35-37 днів. Розетка листя напіврозкидиста. Коренеплоди білі, овальні, на 1/2 занурені в грунт, легко висмикуються. Маса коренеплодів 60-80 г. М’якуш білий, соковитий, ніжний, слабо-гострого смаку. Для вживання в свіжому вигляді в літньо-осінній період.
Оригинальные коды товаров
Середньостиглий сорт, у якого криняплід білий, зі світло-зеленою пігментацією, подовжено-циліндричної форми, наполовину заглиблений у ґрунт, м'якоть біла, ніжна, щільна, дуже соковита.