Насіння редиски Вайт брекфест 2г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Опис (Редиска Вайт Брекфест)
Вайт Брекфест - ранньостиглий сорт редиски. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 23-25 днів. Коренеплоди подовжено-циліндричної форми із тупим кінчиком, білого кольору, масою 20-25 г. М'якуш білий, дуже щільний, соковитий, ніжний і приємний на смак. Вирощується у відкритому грунті та в плівкових укриттях. Рослина холодостійка, плоди дозрівають одночасно. Сорт призначений для реалізації у свіжому вигляді ранньою весною та пізно восени. Редиска - рослина холодостійка, насіння починає проростати при 2-4 ° С, а паростки витримують заморозки до 2-3 ° С морозу. Оптимальна температура для росту рослин 12-15 ° С до утворення коренеплодів і 16-22 ° С при наростанні коренеплодів. Від більш високих температур коренеплоди грубіють і набувають гострого смаку. Редиска дуже вимоглива до світлового режиму і не виносить затінення. Потребує підвищеної вологості повітря та ґрунту. Глибина загортання насіння – 2 см.
Насіння вже повністю підготовлене виробником до висіву і не вимагає додаткової обробки: замочування, пророщування та ін.
Оригинальные коды товаров
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.
Оригинальные коды товаров
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригинальные коды товаров
Середньостиглий сорт для довготривалого зимового зберігання. Період вегетації 90 – 100 днів. Коренеплоди великі, чорні, масою 250-500г, округло-плескатої форми. М’якуш білий, щільний, соковитий, слабо гострого смаку. Для літнього споживання редьку висаджують ранньою весною, для зимового зберігання – у першій декаді липня.
Оригинальные коды товаров
Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.