Каталог товаров

Насіння редьки Дайкон 2г

Артикул:
Нет на складе
Есть в наличии
Оригинальные коды товаров

Середньостиглий сорт, у якого криняплід білий, зі світло-зеленою пігментацією, подовжено-циліндричної форми, наполовину заглиблений у ґрунт, м'якоть біла, ніжна, щільна, дуже соковита.

13,00 грн
10,00 грн
-23.08 %
+
Способы доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Описание

Редька «Дайкон»

Середньостиглий сорт японської редьки є основною овочевою культурою в Японії, в перекладі означає «великий корінь». Коренеплоди білі циліндричні, довжиною 50-75 см, масою 50-100 г. Мають високі смакові характеристики, соковитіші і ніжніші, без гострого рідкового присмаку.
«Дайкон» використовують у їжу свіжим, тушкованим та маринованим. Придатний для тривалого зберігання.

Залежно від сорту редьку сіють у два терміни, літні скоростиглі види висівають на початку травня, зимові — у липні-серпні, так як при більш ранньому посіві плоди стовбуряться і грубіють  Сходи з'являються за температури +4°С, без пошкодження переносять заморозки до -5°С. 

Щільність висіву насіння редьки «Дайкон»
Сіють редьку рядовим способом у борозенки з відривом 30-40 див ряд від ряду, закладаючи на глибину 2-3 див. Якщо грунт сухий, то ділянку необхідно полити, при нестачі вологи коренеплоди набувають специфічного смаку, черствіють і стають в'ялими.
Після проріджування остаточний проміжок між паростками в рядах для ранніх сортів 6-8 см, для середньо-пізніх 10-12 см.

З якими культурами краще рости редьці?
Відмінні результати дають спільні посадки із цибулею , обидві культури показують високі врожаї. 

Збирання врожаю
Для зимового споживання редьку збирають перед настанням заморозків, у жовтні. При збиранні грунт з коріння обтрушують, дрібні коріння і бадилля обрізають ножем, не зачіпаючи самого коренеплоду. Зберігають у льоху, при +3°С.

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Середньоранній, високоурожайний сорт, вегетаційний період якого складає 35-40 днів. Коренеплід жовтого кольору, круглої форми, масою 200-300 гр. Дуже соковита і смачна м'якоть. Плоди багаті на вітаміни та інші корисні речовини. Сорт стійкий до несприятливої ​​погоди, особливо до холодів.

 

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Середньостиглий високоврожайний сорт зимньої редьки. Плоди крупні, мають гострий смак. Редька чорна – хоча й гірка, але дуже корисна рослина. Вітамінний склад цього овочу ідеально збалансований. Рекордсмен по кількості ефірних масел і органічних сполук. Вміщує велику кількість необхідних для здоров'я мікроелементів – заліза, калію та магнію.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Популярний сорт редьки для салатів з високою врожайністю та відмінними смаковими якостями, отриманий Одеською ДЕРЖ дослідною станцією. Сорт раннього терміну дозрівання, вегетаційний період 40-45 днів. Розетка компактна, напіврозлога, висотою 20-22 см з 7-10 листочками. Коренеплоди середньо масою 40-80 г, деякі екземпляри досягають 300-400 г, округлої форми, з гладкою поверхнею білого кольору. М'якуш біло-кремовий, соковитий, солодкий з невеликою гостротою. Коренеплід добре дістається, оскільки занурений у ґрунт лише на 1/2. Врожайність висока та стабільна, до 4 кг з 1кв.м. Одеська 5 підходить для вирощування по всій території України. Стійкість до захворювань. Використовується для вживання у свіжому вигляді, домашньої кулінарії, з лікувальною метою.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Високотоварний, врожайний, лежкий сорт. Ультраранній сорт. Коренеплоди круглі, яскраво–рожеві, діаметром 4-5 см, масою 30–35 г. М’якуш білий, слабогострий, соковитий. Сорт характеризується високою товарністю і врожайністю, коренеплід дуже довго зберігає товарні якості. Вирощують, як навесні, так і восени. Використовують для споживання у свіжому вигляді.