Насіння редьки Дайкон 2г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Редька «Дайкон»
Середньостиглий сорт японської редьки є основною овочевою культурою в Японії, в перекладі означає «великий корінь». Коренеплоди білі циліндричні, довжиною 50-75 см, масою 50-100 г. Мають високі смакові характеристики, соковитіші і ніжніші, без гострого рідкового присмаку.
«Дайкон» використовують у їжу свіжим, тушкованим та маринованим. Придатний для тривалого зберігання.
Залежно від сорту редьку сіють у два терміни, літні скоростиглі види висівають на початку травня, зимові — у липні-серпні, так як при більш ранньому посіві плоди стовбуряться і грубіють . Сходи з'являються за температури +4°С, без пошкодження переносять заморозки до -5°С.
Щільність висіву насіння редьки «Дайкон»
Сіють редьку рядовим способом у борозенки з відривом 30-40 див ряд від ряду, закладаючи на глибину 2-3 див. Якщо грунт сухий, то ділянку необхідно полити, при нестачі вологи коренеплоди набувають специфічного смаку, черствіють і стають в'ялими.
Після проріджування остаточний проміжок між паростками в рядах для ранніх сортів 6-8 см, для середньо-пізніх 10-12 см.
З якими культурами краще рости редьці?
Відмінні результати дають спільні посадки із цибулею , обидві культури показують високі врожаї.
Збирання врожаю
Для зимового споживання редьку збирають перед настанням заморозків, у жовтні. При збиранні грунт з коріння обтрушують, дрібні коріння і бадилля обрізають ножем, не зачіпаючи самого коренеплоду. Зберігають у льоху, при +3°С.
Оригинальные коды товаров
Коренеплоди округлої форми, масою 200-400 г, гладкі, шкірка тонка, червоного кольору. М'якоть біла, щільна, соковита, має приємний слабо-гострий смак. Сорт добре зберігається до весни. Для зимового зберігання висаджується на початку липня. Рекомендується для вживання у свіжому вигляді. Широко використовується в народній медицині, завдяки чудовим цілющим властивостям для органів травлення, виводить токсини з організму.
Оригинальные коды товаров
Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.
Оригинальные коды товаров