Насіння редьки Глоріет ф1
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
-
гібрид:раньостиглий
Оригинальные коды товаров
Високотоварний, врожайний, лежкий сорт. Ультраранній сорт. Коренеплоди круглі, яскраво–рожеві, діаметром 4-5 см, масою 30–35 г. М’якуш білий, слабогострий, соковитий. Сорт характеризується високою товарністю і врожайністю, коренеплід дуже довго зберігає товарні якості. Вирощують, як навесні, так і восени. Використовують для споживання у свіжому вигляді.
Оригинальные коды товаров
Коренеплоди округлої форми, масою 200-400 г, гладкі, шкірка тонка, червоного кольору. М'якоть біла, щільна, соковита, має приємний слабо-гострий смак. Сорт добре зберігається до весни. Для зимового зберігання висаджується на початку липня. Рекомендується для вживання у свіжому вигляді. Широко використовується в народній медицині, завдяки чудовим цілющим властивостям для органів травлення, виводить токсини з організму.
Оригинальные коды товаров
Середньостиглий високоврожайний сорт. Від повних сходів до збору врожаю 22-25 днів. Рослина характеризується тим, що володіє коренеплодами круглої форми, червоного кольору з білим кінчиком. М'якоть біла, соковита, щільна, напівгострого смаку. Допускається вирощувати на відкритому грунті, в скляних і плівкових теплицях у весняний та осінній період. Посів насіння у відкритий грунт початок квітня - середина серпня. Всі ці фактори сприятливо впливають на якість товарної продукції.
Оригинальные коды товаров
Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.