Каталог товарів

Насіння руколи Індау 10г

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Ароматна, смачна, для салатів та кулінарних шедеврів! Однорічник, вегетаційний період 25-30 днів. Рослина світло-і вологолюбна, висотою 30-60 см, масою 120-160 г. Висівають у кілька термінів, починаючи з ранньої весни. Сходи з'являються на 5-й день, а за два тижні вже можна збирати перший урожай із зелених листочків.

27,00 грн
22,00 грн
-18.52 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Рукола «Індау»

Однорічна, пряно-ароматна салатна рослина, поширена у французькій і італійській кухні. Листя зелене соковите, з гірчично-горіхово-перцевим смаком, мають сильну антибактеріальну дію, багаті мінеральними і дубильними речовинами, йодом і вітаміном С. Форма довгаста, виїмчасто-зубчаста. Врожайність листя при разовому зборі - 1,5-2,5 кг / м2.
Рукола «Індау» вимоглива до поливу, при нестачі вологи смакові якості погіршуються - листя грубіє і починає гірчити. Використовувати найкраще у свіжому вигляді, як складову частину салатів, гострих гарнірів до м'ясних і рибних страв.

Підготовка ґрунту
Може рости на будь-якому грунті, проте більш пишну і смачну зелень отримують на легких родючих з нейтральною або слабокислою реакцією. Кислі грунти вимагають вапнування.

Висів насіння руколи «Індау»
У відкритий грунт висівають з квітня до середини серпня, через кожні 10-15 днів. Глибина посіву не більше 1-1,5 см, відстань між рядами - 30-40 см. Сходи проріджують у фазі 1-2 справжніх листків, залишаючи між ними 5-6 см. У спеку рукколу не сіють, тому що рослини швидко йдуть в стрілку. Якщо ви все ж вирішили посіяти її в цей час, вибирайте напівзатінене місце

З якими культурами краще рости руколі?
Допускається сусідство з такими культурами, як огірки, морква, шпинат і селеру.

Збір врожаю
Від сходів до першої зрізання 25-35 днів. Запізнюватися зі збиранням врожаю не можна - після викидання квітконосів смакові якості погіршуються. Тільки регулярна зрізка дозволить отримувати зелень з ніжним смаком.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Швидкостиглий (20-25 днів) високоврожайний сорт. Висота рослини-15-20 см. Листя ніжне, тонке, довгасте, з вираженим горіхово-гірчичним смаком. Вирощується у відкритому грунті, під плівковими укриттями, на підвіконнях і в контейнерах.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Найпопулярніша пряна трав'яниста рослина, родом із Південно-Східної Азії. Є джерелом вітамінів С, В1, В2, РР та ефірних олій. Кущ розгалужений, виростає до 30-40 см у висоту, формуючи густу крону. Листя м'яке, гладке, зеленого забарвлення, стебла та молодий приріст – фіолетові, що надає рослині свою родзинку. Активно використовують у приготуванні страв тайської кухні. Листя базиліка Тайський має солодкуватий пікантний смак із приємним анісовим ароматом. Сушений базилік заварюють як аналог зеленого чаю.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Пряна рослина використовується у свіжому та сушеному вигляді. Низькорослий сорт, що виростає до 35 сантиметрів з насиченим фіолетовим гладким листям і рідкісними зубчиками по краю. Дозріває на 60-70 день із моменту появи сходів. При досягненні висоти 5 сантиметрів потрібно розпушувати грунт кожні 2-3 дні. Рослина не терпить перезволоження і полив найкраще проводити вранці.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський  має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.