Насіння руколи Індау 10г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Рукола «Індау»
Однорічна, пряно-ароматна салатна рослина, поширена у французькій і італійській кухні. Листя зелене соковите, з гірчично-горіхово-перцевим смаком, мають сильну антибактеріальну дію, багаті мінеральними і дубильними речовинами, йодом і вітаміном С. Форма довгаста, виїмчасто-зубчаста. Врожайність листя при разовому зборі - 1,5-2,5 кг / м2.
Рукола «Індау» вимоглива до поливу, при нестачі вологи смакові якості погіршуються - листя грубіє і починає гірчити. Використовувати найкраще у свіжому вигляді, як складову частину салатів, гострих гарнірів до м'ясних і рибних страв.
Підготовка ґрунту
Може рости на будь-якому грунті, проте більш пишну і смачну зелень отримують на легких родючих з нейтральною або слабокислою реакцією. Кислі грунти вимагають вапнування.
Висів насіння руколи «Індау»
У відкритий грунт висівають з квітня до середини серпня, через кожні 10-15 днів. Глибина посіву не більше 1-1,5 см, відстань між рядами - 30-40 см. Сходи проріджують у фазі 1-2 справжніх листків, залишаючи між ними 5-6 см. У спеку рукколу не сіють, тому що рослини швидко йдуть в стрілку. Якщо ви все ж вирішили посіяти її в цей час, вибирайте напівзатінене місце
З якими культурами краще рости руколі?
Допускається сусідство з такими культурами, як огірки, морква, шпинат і селеру.
Збір врожаю
Від сходів до першої зрізання 25-35 днів. Запізнюватися зі збиранням врожаю не можна - після викидання квітконосів смакові якості погіршуються. Тільки регулярна зрізка дозволить отримувати зелень з ніжним смаком.
Оригінальні коди товару
Найпопулярніша пряна трав'яниста рослина, родом із Південно-Східної Азії. Є джерелом вітамінів С, В1, В2, РР та ефірних олій. Кущ розгалужений, виростає до 30-40 см у висоту, формуючи густу крону. Листя м'яке, гладке, зеленого забарвлення, стебла та молодий приріст – фіолетові, що надає рослині свою родзинку. Активно використовують у приготуванні страв тайської кухні. Листя базиліка Тайський має солодкуватий пікантний смак із приємним анісовим ароматом. Сушений базилік заварюють як аналог зеленого чаю.
Оригінальні коди товару
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).
Оригінальні коди товару
Базилік зелений - однорічна пряна рослина, разлога, гілляста, висотою 20-30 см, діаметр до 70 см. Листя велике, ланцето-овальної форми, насиченого зеленого кольору, з блискучою гладкою поверхнею. Володіє сильним ароматом і пряним, специфічним присмаком, який зберігається навіть після сушки. Сорт стійкий до хвороб і посухи. Використовують в свіжому і сушеному вигляді як приправу при консервуванні овочів, приготуванні риби, м'яса. Містить велику кількість ефірних масел, корисних для людини.
Оригінальні коди товару
Пряна рослина використовується у свіжому та сушеному вигляді. Низькорослий сорт, що виростає до 35 сантиметрів з насиченим фіолетовим гладким листям і рідкісними зубчиками по краю. Дозріває на 60-70 день із моменту появи сходів. При досягненні висоти 5 сантиметрів потрібно розпушувати грунт кожні 2-3 дні. Рослина не терпить перезволоження і полив найкраще проводити вранці.
Оригінальні коди товару
Містять ефірні олії, вітаміни А, Р, В2, С, каротин, рутин і фітонциди. Молоді листочки додають свіжі салати, овочеві супи, гарніри і прикрашають всі страви. Мікрозелень базиліка має антисептичну і протизапальну дію, зміцнює стінки судин, допомагає нормалізувати вагу.