Насіння руколи Індау 10г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Рукола «Індау»
Однорічна, пряно-ароматна салатна рослина, поширена у французькій і італійській кухні. Листя зелене соковите, з гірчично-горіхово-перцевим смаком, мають сильну антибактеріальну дію, багаті мінеральними і дубильними речовинами, йодом і вітаміном С. Форма довгаста, виїмчасто-зубчаста. Врожайність листя при разовому зборі - 1,5-2,5 кг / м2.
Рукола «Індау» вимоглива до поливу, при нестачі вологи смакові якості погіршуються - листя грубіє і починає гірчити. Використовувати найкраще у свіжому вигляді, як складову частину салатів, гострих гарнірів до м'ясних і рибних страв.
Підготовка ґрунту
Може рости на будь-якому грунті, проте більш пишну і смачну зелень отримують на легких родючих з нейтральною або слабокислою реакцією. Кислі грунти вимагають вапнування.
Висів насіння руколи «Індау»
У відкритий грунт висівають з квітня до середини серпня, через кожні 10-15 днів. Глибина посіву не більше 1-1,5 см, відстань між рядами - 30-40 см. Сходи проріджують у фазі 1-2 справжніх листків, залишаючи між ними 5-6 см. У спеку рукколу не сіють, тому що рослини швидко йдуть в стрілку. Якщо ви все ж вирішили посіяти її в цей час, вибирайте напівзатінене місце
З якими культурами краще рости руколі?
Допускається сусідство з такими культурами, як огірки, морква, шпинат і селеру.
Збір врожаю
Від сходів до першої зрізання 25-35 днів. Запізнюватися зі збиранням врожаю не можна - після викидання квітконосів смакові якості погіршуються. Тільки регулярна зрізка дозволить отримувати зелень з ніжним смаком.
Оригинальные коды товаров
Містять ефірні олії, вітаміни А, Р, В2, С, каротин, рутин і фітонциди. Молоді листочки додають свіжі салати, овочеві супи, гарніри і прикрашають всі страви. Мікрозелень базиліка має антисептичну і протизапальну дію, зміцнює стінки судин, допомагає нормалізувати вагу.
Оригинальные коды товаров
Базилік зелений - однорічна пряна рослина, разлога, гілляста, висотою 20-30 см, діаметр до 70 см. Листя велике, ланцето-овальної форми, насиченого зеленого кольору, з блискучою гладкою поверхнею. Володіє сильним ароматом і пряним, специфічним присмаком, який зберігається навіть після сушки. Сорт стійкий до хвороб і посухи. Використовують в свіжому і сушеному вигляді як приправу при консервуванні овочів, приготуванні риби, м'яса. Містить велику кількість ефірних масел, корисних для людини.
Оригинальные коды товаров
Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.
Оригинальные коды товаров
Споживання відрослих пагонів базиліка покращує кровообіг, регулює рівень глюкози в крові, підвищує артеріальний тиск. Виявляють позитивний вплив при бронхіальній астмі. Підтримують здоров'я репродуктивної системи як у чоловіків, так і у жінок. Володіють властивостями імуномодулятора завдяки фітонцидам і вітаміну C. Підсилюють стійкість нервової системи до депресивних станів і стресів.
Оригинальные коды товаров
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).