Насіння цибулі Халцедон 10г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Цибуля «Халцедон»
Середньостиглий популярний сорт ріпчастої цибулі, вегетаційний період до 95-120 днів. Цибулини округлої форми, вагою 120-150 г. Верхні покривні луски жовто-коричневі, внутрішні соковиті білі.
«Халцедон» характеризується високою посухостійкістю, має природний імунітет до пероноспорозу та шийкової гнилі.
Агротехніка
Цибулю з насіння можна виростити трьома способами.
Посівом у ґрунт ранньою весною: сіють, тільки відтане ґрунт, тоді за один сезон голівки встигнуть визріти.
Попереднім вирощуванням розсади: готують з кінця лютого, а з середини квітня висаджують готові сіянці на грядки.
Посівом під зиму: проводять на трохи підмерзлу землю, щоб насіння за осінь не проросло.
З якими культурами краще рости цибулі-чорнушці «Халцедон»?
Погана сумісність з горохом, квасолею та шавлією.
Оригінальні коди товару
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.
Оригінальні коди товару
Високоврожайний сорт. Цибуліни від світло-коричневого до коричневого кольору, округлої форми, мають чудовий пікантно-гострий смак. Транспортабельний сорт, який можна зберігати 6 – 7 місяців. Універсальне використання.
Оригінальні коди товару
Один із найвідоміших українських сортів озимого часнику, що має унікальну історію походження: виведений з дикорослих форм у Молочанську Запорізької області селекціонером І.І. Захаровим. З 2008 року включений до Державного реєстру сортів України. Рослина потужна: висота листя досягає 70 см, а стрілка може сягати 150 см. Кожна цибулина округло-плоскої форми, щільна, із білими лусками та ледь помітними синьо-фіолетовими прожилками. В середньому в голівці формується 4–7 великих зубків, вагою по 8-16 г кожен. При сприятливих умовах вирощування головки можуть досягати 90 г, хоча зазвичай вага коливається в межах 42-48 г. Смак — насичений, гострий, аромат виражений, типовий для справжнього домашнього часнику.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий сорт. Багаторічна зимостійка рослина. На одному місці росте не менше 3–4 років. Має потовщене стебло білого кольору в підземній частині рослини. Листки ніжні, соковиті, довго не грубіють, напівгострого смаку. Протягом вегетації, в міру відростання, листки можна зрізати декілька разів. Використовують свіжі листки на зелень. Салатного призначення.
Оригінальні коди товару
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.