Насіння цибулі Халцедон 10г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Цибуля «Халцедон»
Середньостиглий популярний сорт ріпчастої цибулі, вегетаційний період до 95-120 днів. Цибулини округлої форми, вагою 120-150 г. Верхні покривні луски жовто-коричневі, внутрішні соковиті білі.
«Халцедон» характеризується високою посухостійкістю, має природний імунітет до пероноспорозу та шийкової гнилі.
Агротехніка
Цибулю з насіння можна виростити трьома способами.
Посівом у ґрунт ранньою весною: сіють, тільки відтане ґрунт, тоді за один сезон голівки встигнуть визріти.
Попереднім вирощуванням розсади: готують з кінця лютого, а з середини квітня висаджують готові сіянці на грядки.
Посівом під зиму: проводять на трохи підмерзлу землю, щоб насіння за осінь не проросло.
З якими культурами краще рости цибулі-чорнушці «Халцедон»?
Погана сумісність з горохом, квасолею та шавлією.
Оригінальні коди товару
Ранній напівгострий сорт. Вирощується з насіння в багаторічній культурі. Циковиця округла або овально-округла, масою 100-150 г. Зовнішні лусочки — фіолетово-червоного кольору. Сорт порівняно стійкий до перопорозу, добре визріває до моменту прибирання, зберігається до 6 місяців. Салатного використання.
Оригінальні коди товару
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.
Оригінальні коди товару
Продуктивний, середньостиглий сорт цибулі порей від нідерландської селекційної компанії Hazera. Період вегетації становить близько 90-95 днів від появи сходів. Вирощується у відкритому ґрунті і призначається для отримання врожаю в літньо-осінній період.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригінальні коди товару
Багаторічна холодостійка рослина. Листя тонке, шилоподібне, трубчасте. Утворює крихітну цибулину з відкритими соковитими лусочками. Сухі лусочки мають фіолетово-червоне забарвлення. Росте на родючих, добре зволожених ґрунтах. Зелену масу збирають у 2-3 прийоми із середини травня до жовтня. У їжу використовують зелене перо, що містить величезну кількість білка, вуглеводів, мікроелементів. Крім харчової цінності, цибуля-шніт має також декоративне значення, коли цвіте красивими фіолетовими кольорами.