Насіння цибулі Шніт 1г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Цибуля-шніт (цибуля-різанець, цибуля-скорода)
Багаторічна трав'яниста рослина сімейства цибулевих. Листя тонке, шиловидне, дудчасте, яскраво-зеленого кольору, довжиною 15-20 см, має характерний цибулевий смак і запах. Цибулина довгаста, дрібна. Коріння ниткоподібне, тонке, білого кольору. Суцвіття являє собою пучковато-шаровидну парасольку, що складається з безлічі дрібних яскраво-рожевих і фіолетових квітів.
Застосування цибулі-шніт
Рекомендується використовувати для приготування різних салатів, супів, рибних, м'ясних і картопляних страв, омлетів, соусів і підлив. Цибулею-шніт прикрашають бутерброди, сендвічі та салати, дрібно нашатковану цибулю-різанець кладуть в начинки для пирогів, він відмінно гармонує з різними травами особливо петрушкою і естрагоном. Особливо популярною ця приправа є в європейській кухні, часто згадується в рецептах китайської кухні.
З якими культурами краще рости цибулі-шніт?
Добре поєднується з морквою, томатами, салатом, капустою, морквою, полуницею і ендівієм.
Оригінальні коди товару
Ранній, високотоварний сорт цибулі на перо від нідерландської компанії Hazera. Призначений для всесезонного вирощування у відкритому і закритому ґрунті. Рослина швидко нарощує зелену масу, має високу стійкість до стресових умов вирощування і не схильна до грибкових захворювань цибулі.
Оригінальні коди товару
Один із найвідоміших українських сортів озимого часнику, що має унікальну історію походження: виведений з дикорослих форм у Молочанську Запорізької області селекціонером І.І. Захаровим. З 2008 року включений до Державного реєстру сортів України. Рослина потужна: висота листя досягає 70 см, а стрілка може сягати 150 см. Кожна цибулина округло-плоскої форми, щільна, із білими лусками та ледь помітними синьо-фіолетовими прожилками. В середньому в голівці формується 4–7 великих зубків, вагою по 8-16 г кожен. При сприятливих умовах вирощування головки можуть досягати 90 г, хоча зазвичай вага коливається в межах 42-48 г. Смак — насичений, гострий, аромат виражений, типовий для справжнього домашнього часнику.
Оригінальні коди товару
Ранній напівгострий сорт. Вирощується з насіння в багаторічній культурі. Циковиця округла або овально-округла, масою 100-150 г. Зовнішні лусочки — фіолетово-червоного кольору. Сорт порівняно стійкий до перопорозу, добре визріває до моменту прибирання, зберігається до 6 місяців. Салатного використання.
Оригінальні коди товару
Популярний пізньостиглий сорт салатної цибулі. Цибулини округлі, щільні, мають притаманний золотистий колір. Внутрішні луски притаманного білого кольору, надзвичайно хрусткі та соковиті без гіркоти. Маса плоду може сягати 900 г, в середньому до 500 г.
Оригінальні коди товару
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.