Цибуля ріпчаста озима Сібір F1 (10-20мм) 1кг
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Цибуля Сибір – середньостиглий, продуктивний сорт озимого ріпчастої цибулі для зберігання і реалізації від нідерландської селекційної компанії Bejo Zaden. Період дозрівання триває близько 250-260 днів. Рослина характеризується холодостійкістю і здатністю до регенерації. Активно розвивається і демонструє стабільну врожайність навіть за несприятливих умов вирощування. Сорт не випускає стрілки, а також не схильний до фузаріозної гнилі.
Насіння озимої цибулі Сибір висіваються в кінці серпня, щоб рослина встигла зміцніти до настання холодів. Рекомендується дотримуватися норми посіву в 1-1,2 млн. насінин на гектар. Сорт пластичний до агротехніки і невибагливий за доглядом, тому може вирощуватися початківцями фермерами та городниками.
Озима цибуля Сибір має округлі цибулини з міцними, сухими, покритими лусками жовто-коричневого кольору. М'якоть білосніжна, м'ясиста, смачна і соковита. Сорт вирощують для зберігання, реалізації на свіжому ринку і використання в кулінарії.
Особливості цибулі озимої Сибір:
- вегетаційний період – 250-260 днів;
- вирощується у відкритому ґрунті по всій території України;
- висока морозостійкість;
- механізоване прибирання врожаю;
- врожайність – 60 т/га;
- високий вихід товарної продукції;
- відмінна транспортабельність і лежкість;
- використовується в кулінарії у свіжому вигляді і після термообробки.
-
Країна-виробник товару:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Фіолетовий
Оригінальні коди товару
Високоврожайний середньопізній гібрид озимої цибулі від голландської компанії Broer. Вегетаційний період – 240–260 днів.
Оригінальні коди товару
Популярний пізньостиглий сорт салатної цибулі. Цибулини округлі, щільні, мають притаманний золотистий колір. Внутрішні луски притаманного білого кольору, надзвичайно хрусткі та соковиті без гіркоти. Маса плоду може сягати 900 г, в середньому до 500 г.