Цибуля ріпчаста озима Сібір F1 (10-20мм) 1кг
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Цибуля Сибір – середньостиглий, продуктивний сорт озимого ріпчастої цибулі для зберігання і реалізації від нідерландської селекційної компанії Bejo Zaden. Період дозрівання триває близько 250-260 днів. Рослина характеризується холодостійкістю і здатністю до регенерації. Активно розвивається і демонструє стабільну врожайність навіть за несприятливих умов вирощування. Сорт не випускає стрілки, а також не схильний до фузаріозної гнилі.
Насіння озимої цибулі Сибір висіваються в кінці серпня, щоб рослина встигла зміцніти до настання холодів. Рекомендується дотримуватися норми посіву в 1-1,2 млн. насінин на гектар. Сорт пластичний до агротехніки і невибагливий за доглядом, тому може вирощуватися початківцями фермерами та городниками.
Озима цибуля Сибір має округлі цибулини з міцними, сухими, покритими лусками жовто-коричневого кольору. М'якоть білосніжна, м'ясиста, смачна і соковита. Сорт вирощують для зберігання, реалізації на свіжому ринку і використання в кулінарії.
Особливості цибулі озимої Сибір:
- вегетаційний період – 250-260 днів;
- вирощується у відкритому ґрунті по всій території України;
- висока морозостійкість;
- механізоване прибирання врожаю;
- врожайність – 60 т/га;
- високий вихід товарної продукції;
- відмінна транспортабельність і лежкість;
- використовується в кулінарії у свіжому вигляді і після термообробки.
-
Країна-виробник товару:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Фіолетовий
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий сорт. Багаторічна зимостійка рослина. На одному місці росте не менше 3–4 років. Має потовщене стебло білого кольору в підземній частині рослини. Листки ніжні, соковиті, довго не грубіють, напівгострого смаку. Протягом вегетації, в міру відростання, листки можна зрізати декілька разів. Використовують свіжі листки на зелень. Салатного призначення.
Оригінальні коди товару
Багаторічна холодостійка рослина. Листя тонке, шилоподібне, трубчасте. Утворює крихітну цибулину з відкритими соковитими лусочками. Сухі лусочки мають фіолетово-червоне забарвлення. Росте на родючих, добре зволожених ґрунтах. Зелену масу збирають у 2-3 прийоми із середини травня до жовтня. У їжу використовують зелене перо, що містить величезну кількість білка, вуглеводів, мікроелементів. Крім харчової цінності, цибуля-шніт має також декоративне значення, коли цвіте красивими фіолетовими кольорами.
Оригінальні коди товару
Високоврожайний середньопізній гібрид озимої цибулі від голландської компанії Broer. Вегетаційний період – 240–260 днів.