Цибуля ріпчаста озима Сібір F1 1кг
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Цибуля Сибір – середньостиглий, продуктивний сорт озимого ріпчастої цибулі для зберігання і реалізації від нідерландської селекційної компанії Bejo Zaden. Період дозрівання триває близько 250-260 днів. Рослина характеризується холодостійкістю і здатністю до регенерації. Активно розвивається і демонструє стабільну врожайність навіть за несприятливих умов вирощування. Сорт не випускає стрілки, а також не схильний до фузаріозної гнилі.
Насіння озимої цибулі Сибір висіваються в кінці серпня, щоб рослина встигла зміцніти до настання холодів. Рекомендується дотримуватися норми посіву в 1-1,2 млн. насінин на гектар. Сорт пластичний до агротехніки і невибагливий за доглядом, тому може вирощуватися початківцями фермерами та городниками.
Озима цибуля Сибір має округлі цибулини з міцними, сухими, покритими лусками жовто-коричневого кольору. М'якоть білосніжна, м'ясиста, смачна і соковита. Сорт вирощують для зберігання, реалізації на свіжому ринку і використання в кулінарії.
Особливості цибулі озимої Сибір:
- вегетаційний період – 250-260 днів;
- вирощується у відкритому ґрунті по всій території України;
- висока морозостійкість;
- механізоване прибирання врожаю;
- врожайність – 60 т/га;
- високий вихід товарної продукції;
- відмінна транспортабельність і лежкість;
- використовується в кулінарії у свіжому вигляді і після термообробки.
Оригинальные коды товаров
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.
Оригинальные коды товаров
Ранній напівгострий сорт. Вирощується з насіння в багаторічній культурі. Циковиця округла або овально-округла, масою 100-150 г. Зовнішні лусочки — фіолетово-червоного кольору. Сорт порівняно стійкий до перопорозу, добре визріває до моменту прибирання, зберігається до 6 місяців. Салатного використання.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна холодостійка рослина. Листя тонке, шилоподібне, трубчасте. Утворює крихітну цибулину з відкритими соковитими лусочками. Сухі лусочки мають фіолетово-червоне забарвлення. Росте на родючих, добре зволожених ґрунтах. Зелену масу збирають у 2-3 прийоми із середини травня до жовтня. У їжу використовують зелене перо, що містить величезну кількість білка, вуглеводів, мікроелементів. Крім харчової цінності, цибуля-шніт має також декоративне значення, коли цвіте красивими фіолетовими кольорами.
Оригинальные коды товаров
Черемша багаторічна, також відома як ведмежа цибуля, - це вітамінна, зимотсійка рослина, що вирощується з насіння. Вона віддає перевагу тінистим місцям і може рости на одному місці багато років. Насіння черемші сіють восени або навесні після стратифікації.