Насіння шавлії лікарської 0.3г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Джерело довголіття. Має протизапальні, антимікробні, загальнозміцнюючі якості
Багаторічний напівчагарник, висотою 20-70 см. Невимоглива, посухостійка культура. Насіння у відкритий ґрунт висівають навесні, можна також сіяти під зиму. Свіже листя використовують як приправу до м’ясних страв, супів. Листя шавлії збирають в червні-серпні, починаючи з другого року розвитку культури.
Висівають (місяць, глибина) — III-V, Х, 0,5-1см
Схема висадки (см) — 25х30
Збирають (місяць) — VI-VII
Оригинальные коды товаров
Стевія, або Медова трава, — унікальна багаторічна рослина з природною насолодою та нульовим вмістом цукру. Використовується як натуральний замінник цукру в дієтичному та діабетичному харчуванні. Має антиоксидантні та загальнозміцнюючі властивості. Віддає перевагу теплим, сонячним ділянкам і легким грунтам.
Оригинальные коды товаров
Незамінна рослина для природних антисептичних засобів. Однорічна трав'яниста рослина, висотою до 35 см. Віддає перевагу вологим ґрунтам, світлим ділянкам. Вегетаційний період 60-70 днів. Цвіте з весни до осені. У лікувальних цілях (для настоїв) використовують квіти, зібрані на початку цвітіння.
Оригинальные коды товаров
Вегетаційний період від висадки до технічної зрілості 90-140 днів. Висота рослини 1,5-2 метра. Листя темно-зелене, гладке, м'ясисте, смоляне, з високим вмістом нікотину. Використовується для сигарет і курильних трубок.
Оригинальные коды товаров
Завдяки цьому набору пряних рослин страви з птиці будуть неперевершеними на смак і не залишать байдужими навіть найвибагливіших гурманів. Легкі у вирощуванні, зручні у зберіганні (застосовуються як у свіжому, так і у засушеному вигляді). Пряний аромат, що освіжає смак анісу чудово поєднуються зі смаком свійської птиці.