Каталог товаров

Насіння буряка столового Червона куля 20г

Артикул: 225-980
Нет на складе
Есть в наличии
Выберите вариант:
20г
34 грн
29 грн
/ за шт
-15 %
Способы доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Описание

Буряк столовий «Червона куля»

Ранньостиглий урожайний сорт, від посіву до збирання 80-90 днів. Плоди з гладкою шкіркою, округлі, з тонким корінцем, вагою 250 - 300 г, занурені в грунт до половини і висмикуються без особливих зусиль. М'якоть темно-червона з фіолетовим відтінком, має тонку кільцеватість, солодка, ніжна і дуже соковита. Урожайність 6-7 кг / м2.
Сорт «Червона куля» один з кращих для отримання річного врожаю. Холодостійкий, не схильний до стеблування, відносно стійкий до гнилей. Має неперевершені смакові якості, використовується для всіх видів домашньої кулінарії. Зберігається протягом 3-4 місяців.

Висів насіння
Для отримання ультрараннього врожаю столового буряка (в кінці червня), посіви здійснюють під зиму - отримані коренеплоди використовують для літнього споживання. Якщо ви плануєте споживати буряк в осінньо-зимовий період, то необхідно посіяти його на початку травня, щоб запобігти утворенню квітконосних пагонів. Для дружнього прокльовування, насіння замочують у воді або в розчині мікроелементів на 18-20 годин. Підготовлене таким чином насіння буряка висівають тільки у вологий грунт! Сходи з'являються при + 5 ° С, і вони не терплять заморозків.

Щільність висівання насіння буряка «Червона куля»
Культура не терпить затінення, тому сіють широкорядним способом, з міжряддям 45-50 см, або висаджують як ущільнювач з огірками, картоплею, цибулею, томатами по краю грядок. Відстань між насінням в борозні 7-10 см, глибина закладення 3-4 см.

З якими культурами краще рости столовому буряку?
Відмінно себе почуває у змішаних посадках з кабачками і огірками.

Збір урожаю
Забирають буряк у вересні-жовтні, коли він повністю дозріє. Обережно підкопують, очищають від землі і обрізають бадилля залишаючи черешки довжиною не більше 1 см. Після того як зрізи задубіют, коренеплоди закладають на зберігання.

 

Характеристики
  • Країна-виробник:
    Україна
  • Країна реєстрації бренду:
    Україна
  • Колір:
    Червоний
Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).