Каталог товаров

Насіння столового буряка Атоман 1г

Артикул: 225-1802
Нет на складе
Есть в наличии
Выберите вариант:
5 грн
4 грн
/ за г
-20 %
+
Способы доставки

   Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)

   Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)

Самовывоз из магазина (Бесплатно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
  • Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
  • Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Описание

Буряк Атоман, 2 г

Виробник: Satimex

Атоман - універсальний середньо ранній, високоврожайний сорт буряка. Коренеплоди дозрівають за 110-130 днів. Коренеплоди циліндричної форми, рівні з загостреним кінчиком, з грунту легко виймаються. М'якоть темно-червона, соковита, без радіальних світлих кілець, ніжна, солодка і дуже смачна. Середня вага коренеплодів 230-370 г. Відрізняється високими смаковими якостями. Врожайність 3,2-5,8 кг на кв.м. Сорт підходить для зимового зберігання, переробки та вживання у свіжому вигляді. Листова розетка маленька. Бадилля міцне, розташоване вертикально, завдяки чому збирати врожай легко. Сорт високотоварний, стійкий до стрілкування, зберігається добре і довго (при пізніх посівах в травні-червні). Сорт придатний до переробки. Культура холодостійка. Віддає перевагу легким, добре удобреним, родючим грунтам. Посів проводьте, коли грунт добре прогріється (до 6-8 ° С). Глибина загортання насіння 3-4 см. Норма висіву - на один кв. м - 1-1,5 г насіння. Рослина вимоглива до вологи, особливо в період проростання насіння і утворення коренеплодів.

Насіння вже повністю підготовлене виробником до висіву і не вимагає додаткової обробки: замочування, пророщування та ін.

Характеристики
  • Країна-виробник:
    Україна
  • Країна реєстрації бренду:
    Україна
  • Колір:
    Червоний
Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).