Насіння Фізалісу пурпурового 0.1 г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Фізаліс овочевий «Пурпуровий»
Трав'яниста рослина сімейства пасльонових, користується заслуженою популярністю. Плоди м'ясисті, насиченого пурпурного кольору, округло-плескатої форми, діаметром до 5-ти см, вагою 20-50 г. Присмак кисло-солодкий з грейпфрутовими нотками, з плодів виходить варення, яке за смаком нагадує інжирне.
Фізаліс «Пурпуровий» цінується за довготривале зберігання ягід, які при температурі до + 5 ° С лежать два місяці. Їх солять і маринують як помідори, бланшують і роблять соуси, в сирому вигляді кладуть в овочеві салати. Перед вживанням свіжі ягоди рекомендується обдати окропом, що змиє клейкий наліт з їх поверхні.
Агротехніка
Рекомендовано вирощування через розсаду, насіння проростає при + 18 ° С. При пікіруванні, розсаду краще заглиблювати до першого листочка, рослина сильно витягується. В кінці травня, коли мине загроза заморозків і земля досить прогріється, розсаду висаджують у відкритий грунт або теплицю. Пасинкувати не потрібно, оскільки плоди утворюються як раз на бічних пагонах.
Фізаліс світлолюбний, посухостійкий, любить легкі, насичені органікою ґрунти. Колорадський жук його не їсть взагалі, також рослина не уражається грибковими захворюваннями. Тому його культивування приносить тільки приємні враження.
Збір врожаю фізалісу овочевого «Пурпуровий»
Плодоношення розтягнуто на півтора місяці, рослина росте і кущиться до заморозків. Підсохлі ліхтарики з дозрілими ягодами опадають на землю.
Цінність культури
У смачних солодкуватий плодах до 12.5% цукрів, до 1% корисної клітковини, близько 2 г протеїнів, 1.2 мг каротину, до 30 мг вітаміну С. Також високий вміст органічних полікислот і лізину - потужньої природньої антиракової речовини. Це єдиний овоч, що володіє властивостями желе. Добрими сусідами для фізалісу будуть помідори, перець, зелена цибуля і салат.
Оригинальные коды товаров
Один з популярних сортів зеленого горошку, який відрізняється ранніми термінами дозрівання, хорошими смаковими якостями. Він широко застосовується для заморожування та консервування, а недозрілі плоди можна вживати у свіжому вигляді. Цей сорт має високу врожайність близько 0,5 кг/м2. Рослина утворює розлогий кущ, висотою до 120 см. Дозрівання плодів одночасне, дружне, настає через 45 днів від появи перших сходів. Однією з переваг цього сорту є відсутність пергаментного шару на стручках, тому боби придатні для вживання разом із лопатками.
Оригинальные коды товаров
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).
Оригинальные коды товаров
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.
Оригинальные коды товаров
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.
Оригинальные коды товаров
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.