Каталог товаров

Насіння патисону Білого 2г

Артикул: 225-1001
Нет на складе
Есть в наличии
Выберите вариант:
12 грн
9 грн
/ за шт
-25 %
+
Способы доставки

   Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)

   Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)

Самовывоз из магазина (Бесплатно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
  • Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
  • Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Описание

Патисон «Білий»

Середньостиглий, перевірений часом, кущовий сорт. Плодоносить на 55-65 день після появи сходів. Плоди в технічній стиглості світло-зеленого кольору, в біологічній - молочно-білі без вкраплень. Чашоподібної форми, гладкі, з борозенками, вагою 300-450 г. М'якоть біла, щільна, соковита. Урожайність 3 кг з куща.

Висівання насіння
У кліматичних зонах України патисони, в основному, вирощують у відкритому грунті, висівають в кінці травня - початку червня. Для патисонів дуже важливий прогрітий грунт, інакше насіння може почати гнити. Перед посадкою можна намочити насіння і садити набряклим, щоб швидше зійшло. Насіння проростає при + 15 ° С, а розвиток рослин вимагає + 25 ° С.

Щільність висівання насіння патисона «Білий»
Між рослинами в рядку залишають 60-70 см, між рядками 70-100 см. У лунку кладуть кілька насіннин, а після появи сходів залишають найсильніший паросток.

З якими культурами краще рости патисонам?
Краще не висаджувати поруч кавуни і дині, близькі родичі із сімейства гарбузових один одного не люблять.

Збір урожаю
Невеликі 2-5-денні паттисони, діаметром до 7 см, маринують і засолюють, додають в салати і м'ясні страви. Для смаження і тушкування збирають плоди в стадії технічної зрілості, поки їх шкірка ніжна і тонка, а зерна всередині не встигли визріти. Більші патисони, до 12 см в діаметрі, фарширують або роблять з них ікру.

Характеристики
  • Країна-виробник:
    Україна
  • Країна реєстрації бренду:
    Україна
  • Колір:
    білий
Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Ранньостиглий врожайний сорт кабачка. Вегетаційний період — 46-57 днів. Рослина кущова. ПКабачок Грибовський має плід циліндричної форми з гладкою шкіркою світло-зеленого кольору, масою 450-800 г. М’якоть біла, щільна.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Темно-зелений сорт кабачків Кора F1 з чудовим смаком відмінно підходить для будь-яких кулінарних експериментів. Він прекрасний у готових стравах як гарнір або у вигляді кабачкової ікри, яку ви можете заготовити на зиму.