Насіння Арахісу культурного 20г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Насіння Арахісу культурний 20 г, Seedera
(Земляний горіх)
Дуже корисний і смачний, має велику кількість антиоксидантів.
Терміни дозрівання: пізньостиглий
Однорічна, заввишки 30-40 см Вирощується в постійно освітлених і теплих місцях, переважно в теплицях і кімнатних умовах. Температура землі повинна бути не менше 15 ° С. Висівають арахіс в шаховому порядку по 3 насінини в кожну лунку.
Розростаючись, ніжка зав'язі поступово подовжується, нахиляється до грунті і проникає в нього, де в подальшому з зав'язі і формуються плоди-боби. Кущики слід підгортати, подібно картоплі.
Після цього рослини не поливають. Пожовтіння листя арахісу — сигнал до збору врожаю бобів, які обережно викопують. З однієї рослини збирають до 0.5 кг горішків, за умови правильного вирощування
Висівають (місяць, глибина) — V
Схема висадки (см) — 8-12х60-70
Збирають (місяць) — IX-X
Оригинальные коды товаров
Сорт кропу, гідний столу богів! Його назва, що означає "їжа богів", повністю відповідає його якостям. Цей середньоранній сорт цінується за надзвичайно сильний, насичений та приємний аромат, який здатний перетворити будь-яку страву.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригинальные коды товаров
Однорічна кущова рослина, довжиною до 40 см, не вимагає опори. Вегетаційний період від сходів до першого збору лопатки 90-95 днів. Стручки тонкі, довжиною 10-15 см, діаметром 0,5-0,7 см, зеленого кольору, без волокон, за смаком смачніша і солодша ніж спаржева квасоля. Боби темно-червоного кольору. Стручки збирають незрілими, оскільки в цій фазі вони найбільш соковиті. Висівають насіння після того, як мине загроза нічних заморозків. Використовують в домашній кулінарії в вареному, смаженому і консервованому вигляді.