Насіння квасолі спаржевої Борлетто 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Квасоля Борлетто – популярна овочева культура родом із Центральної Америки. Спаржеву квасолю можна сміливо вважати найкращим рослинним аналогом м'яса. Борлетто ранньостиглий сорт, що відноситься до кущової форми. Стручки кремові в рожеву цятку, довжиною 10-13 см. Кущі заввишки до 0,5 м. Плоди соковиті, солодкі. Належить до категорії дієтичних продуктів, в 100 г міститься 330 ккал.
Корисні властивості стручкової квасолі:
· Зниження рівня цукру;
· Поліпшення травлення:
· Підвищення імунітету і т.д.
Висаджувати бажано на природно освітлюваних ділянках з легким та поживним грунтом. Добре росте і плодоносить після картоплі, цибулі, огірка, моркви, капусти, інших коренеплідних рослин. Погані попередники для стручкової квасолі – соняшник, бобові трави та зернобобові.
Висівають (місяць, глибина) - V, 4-6 см
Схема висадки (см) - 45х5-6
Збирають (місяць) - VII-VIIІ
Оригинальные коды товаров
Сорт кущової квасолі на сухе зерно, що плодоносить до самих заморозків. Продукт польської селекції. Рослина виростає у висоту 40-45см. Стручки формуються широкі, безволокнисті, соковиті, зеленого кольору. Боби плоскі, білого кольору, глянсові, смачні, дуже великі. Сорт вирощується з метою отримання сухого зерна.
Оригинальные коды товаров
Середньостиглий сорт кущової квасолі, який характеризується стійкістю до основних захворювань і великим насінням білого кольору. Вона універсальна у використанні: стручки можна споживати в їжу в молочній стиглості, а зерно - у біологічній.
Оригинальные коды товаров
Однорічна кущова рослина, довжиною до 40 см, не вимагає опори. Вегетаційний період від сходів до першого збору лопатки 90-95 днів. Стручки тонкі, довжиною 10-15 см, діаметром 0,5-0,7 см, зеленого кольору, без волокон, за смаком смачніша і солодша ніж спаржева квасоля. Боби темно-червоного кольору. Стручки збирають незрілими, оскільки в цій фазі вони найбільш соковиті. Висівають насіння після того, як мине загроза нічних заморозків. Використовують в домашній кулінарії в вареному, смаженому і консервованому вигляді.