Каталог товаров

Насінні моркви Яскрава

Артикул:
Нет на складе
Есть в наличии
Модель:
Оригинальные коды товаров

Середньостиглий сорт. Має 90-120 днів вегетаційного періоду від сходів до технічнох стиглості. Коренеплоди циліндричної форми, гладенькі, насиченого оранжевого кольору, масою 140-180г, довжиною 14-15 см, діаметром 4-5 см. М'якоть соковита, має чудовий смак і використовується я у свіжому вигляді, так і для переробки.

 

12,00 грн
9,00 грн
-25 %
+
Способы доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Описание

Середньостиглий сорт столової моркви, вегетаційний період 80-120 днів. Коренеплоди яскраво-помаранчевого кольору, правильної циліндричної форми з тупим кінчиком, високих товарних якостей. Вага 90-250 г, довжина 15-20 см, діаметр 4-5 см. М'якоть соковита і солодка, відмінного смаку. Врожайність висока 4-9 кг / м2.
«Яскрава» характеризується підвищеним вмістом каротину, стійка до стрілкування та розтріскування, добре зберігається. Використовується для споживання у свіжому вигляді та переробки.

Висів насіння
Існує три терміни посіву моркви: ранньовесняний - з середини квітня до початку травня (для літнього споживання); літній - з середини травня до початку червня (це основний термін посіву для зберігання взимку), а підзимній - з 20 жовтня по 15 листопада, може забезпечити ультраранній урожай. Слід сіяти на добре освітлених ділянках, які на протязі всього дня знаходиться під прямими сонячними променями. Насіння проростає при +3°С, а оптимальна температура для їх росту від +18°С до +25°С, якщо градус піднімається вище - розвиток культури сповільнюється.

Щільність висівання насіння моркви
Відстань між борознами - не менше 15 см, між насіннинками - як мінімум 2 см, глибина закладення 2-3 см. Щоб морква виросла великої, необхідно стежити за рівнем загущеності і своєчасно проріджувати.

Збір врожаю
Збирання проводять в декілька етапів, як тільки плоди підростуть, їх можна вибірково висмикувати на їжу. Від цього на грядках стає просторіше, і рослини отримують більше харчування, вологи і швидше нарощують вагу. Урожай прибирають в залежності від сорту, ранні готові вже в липні, середньостиглі збирають в серпні, а пізні, призначені для зимового заощадження, викопують з кінця вересня і до настання заморозків.

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Середньостиглий сорт столової моркви, відомий своїми високими смаковими якостями та придатністю для переробки і тривалого зберігання. Коренеплоди цього сорту мають конічну форму, оранжево-червоний колір, гладку поверхню і досягають довжини 25-28 см. Вегетаційний період становить 100-120 днів. 

Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Середньоранній сорт, який дозріває за 80-100 днів від сходів до збирання. Він славиться високим вмістом каротину, що робить його ідеальним для приготування соків, а також придатним для споживання у свіжому вигляді та зберігання взимку. Коренеплоди циліндричної форми, червоно-оранжевого кольору, мають довжину 15-19 см. 

Быстрый заказ
Быстрый заказ