Насіння пізньостиглої моркви Королева осені
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Морква «Королева осені»
Пізньостиглий високоврожайний і дуже смачний столовий сорт, зрілість настає через 120-140 днів. Коренеплоди оранжево-червоні, конічні, вирівняні, красивого класичного зовнішнього вигляду. Вагою 60-180 г, довжиною до 25 см, що передбачає глибоке перекопування грунту на місці посадки цього сорту. М'якуш яскравий, високих смакових якостей.
Сорт «Королева осені» прекрасно підходить для споживання у свіжому вигляді, подальшої переробки і тривалого зимового зберігання.
Висів насіння
Існує три терміни посіву моркви: ранньовесняний - з середини квітня до початку травня (для літнього споживання); літній - з середини травня до початку червня (це основний термін посіву для зберігання взимку), а підзимній - з 20 жовтня по 15 листопада, може забезпечити ультраранній урожай. Слід сіяти на добре освітлених ділянках, які на протязі всього дня знаходиться під прямими сонячними променями. Насіння проростає при +3°С, а оптимальна температура для їх росту від +18°С до +25°С, якщо градус піднімається вище - розвиток культури сповільнюється.
Щільність висівання насіння моркви «Королева осені»
Відстань між борознами - не менше 15 см, між насіннинками - як мінімум 2 см, глибина закладення 2-3 см. Щоб морква виросла великої, необхідно стежити за рівнем загущеності і своєчасно проріджувати.
З якими культурами краще рости моркві?
Спільні посадки з ріпчастою цибулею допоможуть заощадити площу і зменшити застосування хімічних препаратів проти шкідників.
Збір врожаю
Збирання проводять в декілька етапів, як тільки плоди підростуть, їх можна вибірково висмикувати на їжу. Від цього на грядках стає просторіше, і рослини отримують більше харчування, вологи і швидше нарощують вагу. Урожай прибирають в залежності від сорту, ранні готові вже в липні, середньостиглі збирають в серпні, а пізні, призначені для зимового заощадження, викопують з кінця вересня і до настання заморозків.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригинальные коды товаров
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.
Оригинальные коды товаров
Середньопізній, високоврожайний сорт, який характеризується циліндричними, гладкими коренеплодами насиченого помаранчевого кольору з невеликою серцевиною та заокругленим кінцем. Вона має чудовий смак, добре зберігається і підходить для свіжого споживання, переробки та дитячого харчування.
Оригинальные коды товаров
Ранній гібрид моркви типу Шантане. Вегетаційний період – 100-105 днів після сходів. Призначення – Рекомендується для виробництва ранньої продукції та, особливо, для переробки і зберігання. Коренеплід конічний, з тупим кінчиком, високою однорідністю, в основному довжиною 15-17 см, діаметром 4-5 см, насиченого темно-оранжевого кольору, з дуже гладкою поверхнею, солодкий на смак.