Насіння Крес салату Широколистий 1г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Посів: березень-квітень
Період вегетації: 20-28 днів
Дозрівання: ранньостиглий
Рослина вологолюбна, в жарку погоду листя грубіють і втрачають харчову цінність. У домашніх умовах можна вирощувати цілий рік. В їжу використовують ароматне листя, мають приємний пікантний смак. Використовується для приготування салатів, соусів, як приправа до м’ясних і рибних страв.
Оригинальные коды товаров
Середньостиглий сорт салату з високими смаковими якостями та тривалим періодом зберігання. Салат латук відноситься до качанних різновидів. Характеризується підвищеним вмістом вітамінів, мінеральних речовин, білків, жирів, вуглеводів та клітковини. Листя видовжено-вигнутої форми із закругленою вершиною, яскраво-зеленого кольору. На смак дуже соковиті із приємним горіхово-пряним смаком. Зберігання тривале, до 30 діб у овочевій камері. Висока стійкість до захворювань та шкідників. Використовується для вживання у свіжому вигляді, кулінарії, декорування страв.
Оригинальные коды товаров
Господарська придатність наступає на 25-30-й день після сходів до технічної стиглості головок – 30-40 днів. Головка округла, діаметром -22-24 см, середньо щільна, зі слабким восковим нальотом, світло-зелений, у розрізі – біло-жовта, масою 120-150 р. Стійкий проти стеблування. Врожайність 1,9-2,5 кг/м2. Для свіжого споживання.
Оригинальные коды товаров
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.
Оригинальные коды товаров
Насіння японської листової капусти, яка є різновидом гірчичного салату і не формує головку, має вузьке, дрібно порізане листя та пікантний, пряний смак, схожий на руколу, але з ніжнішою текстурою.