Ріпчаста цибуля-сіянка Пессо 1кг
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Цибуля Песо F1 – середньостиглий гібрид довгого світлового дня, виведений селекційною компанією Bejo Zaden, Нідерланди для переробки та зберігання. Від появи сходів до збору врожаю проходить близько 110-115 днів. Гібрид відмінно підходить для вирощування в південних регіонах країни навіть при відсутності поливу. Завдяки сильно розгалуженій кореневій системі і великим листям продовжує активно розвиватися навіть при значному підвищенні температури і високій сонячній активності. Рослина не схильна до грибкових і бактеріальних захворювань.
Цибуля ріпчаста Песо F1 формує великі, однорідні цибулини округлої форми, з щільно прилеглими, твердими лусками. Середня вага плодів – 150-250г. Внутрішні луски дуже товсті, м'ясисті, соковиті. Внутрішня структура без пустот. Смак – помірно гострий, з легкою солодкістю. Цибуля містить близько 9,5% сухих речовин, велику кількість ефірних масел і фітонцидів. Використовується в кулінарії, оптимально підходить для тривалого зберігання і реалізації в осінньо-зимовий період.
Особливості ріпчастої цибулі песо F1:
- тривалість вегетаційного періоду – 110-115 днів;
- вирощується у відкритому ґрунті по всій території України, включаючи посушливі південні регіони;
- невибагливість до агротехніки і догляду;
- механізований збір врожаю;
- потенціал врожайності – 20-30 т/га;
- висока стійкість до захворювань;
- однорідність і товарність зібраного врожаю;
- тривалий термін зберігання;
- реалізується на свіжому ринку, використовується в кулінарії і для переробки.
-
Країна-виробник:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Біла
Оригинальные коды товаров
Ранній напівгострий сорт. Вирощується з насіння в багаторічній культурі. Циковиця округла або овально-округла, масою 100-150 г. Зовнішні лусочки — фіолетово-червоного кольору. Сорт порівняно стійкий до перопорозу, добре визріває до моменту прибирання, зберігається до 6 місяців. Салатного використання.
Оригинальные коды товаров
Озимий український сорт, що відзначається гострим смаком, стійкістю до хвороб (фузаріоз, шийкова гниль), посухи та низьких температур. Його ключові характеристики — це стабільна висока врожайність (15-18т/га), великі цибулини (80-150г) з 4-7 зубчиками та тривале зберігання до 10 місяців. Лушпиння біле з фіолетовими прожилками, а листя темно-зелене та щільне.
Оригинальные коды товаров
Високоврожайний середньопізній гібрид озимої цибулі від голландської компанії Broer. Вегетаційний період – 240–260 днів.