Таурус
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Високоефективний контактний акарицид
У боротьбі з широким спектром шкідливих кліщів, цей препарат відзначається тривалим періодом захисної дії та овіцидною дією.
Характеристики
- Діюча речовина: піридабен, 200 г/кг
- Хімічний клас: діазини
- Препаративна форма: порошок, що змочується (ЗП)
- Упаковка: полімерні пакети об'ємом 1 кг
- Період захисної дії: від 30 до 40 діб
Механізм дії
Діюща речовина інгібує біохімічний процес мітохондріального транспорту електронів в клітинах шкідників, що призводить до паралізу кліщів.
Властивості та переваги
Класифікація ВООЗ, токсикологічна характеристика: II клас (високо токсичні).
Термін придатності та умови зберігання
Три роки в закритій заводській упаковці при температурі від 0 °С до +35 °С.
Оригинальные коды товаров
Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.
Оригинальные коды товаров
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).