Каталог товарів

Добриво Мікро мінераліс (Бор) 1л

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Усуває дефіцит бору в рослинах, регулює процеси запилення й вуглецевий і білковий обмін, стимулює синтез фітогормонів. Збільшує врожайність і якість одержуваного врожаю. Підвищує імунітет і стійкість рослин до бактеріальних захворювань. 

300,00 грн
230,00 грн
-23.33 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Застосування мікроприладу Мікро-Мінераліс (Бор + МЕ) усуває дефіцит бору в рослинах, регулює процеси запилення й вуглецевий і білковий обмін, стимулює синтез фітогормонів. Збільшує врожайність і якість одержуваного врожаю. Підвищує імунітет і стійкість рослин до бактеріальних захворювань.

Склад мікродобрива «Мікро-Мінераліс» (Бор +МЕ),
амонійно-карбоксилатних комплексонів,%

B

N

10,0

2,0

Дефіцит бора в рослинах приводить до:

  • Накопиченню фенолів (токсичні сполуки життєдіяльності рослин).
  • Загадковому розвитку генеративних органів, зменшенню числа квіток і зав'язки, зменшенню кількості стручків і насіння (рапс), росту дуплистості плодів (спеку, картоплю), розвитку коричневої гнилі (капута), побуття верхівки, припинення росту листя (сонячник).
  • Деформування листя.
  • Затримці в розвитку пилку.

Переваги

  • Завдяки інноваційній технології виробництва не чинить фітоксичного впливу на рослину.
  • Мікродобриво швидко та повністю засвоюється рослиною.
  • Сприяє розвитку генеративних органів.
  • Збільшує кількість квіток і запобігає їх вибірковості.
  • Покращує здатність рослини протистояти бактеріальним хворобам, дуплистості плодів, гнилям.
  • Підвищує вміст цукрів.
  • Збільшує терміни зберігання продукції.

Застосування

Норми витрати препарату
Мікро-Мінераліс (Бор + МЕ)

Культура, яка обробляється

Норма витрати препарату

Фаза розвитку культури

Максимальна кількість оброблень

Рапс

1-1,5 л/га

Фаза 4-6 листя;
відновлення вегетації;
фаза бутонізації

3

Цукрова буряк

Фаза 6-8 листя;
фаза 10-12 листя;
перед змиканням рядів.

3

Кукуруза

Фаза 7-10 листя

1

Бобові

Фаза бутонізації;
початок наливання зерна

2

Соняшник

Фаза 5-7 листя

1

Картопля

Фаза бутонізації

1

Овощи

Через 2 тижні після відходів;
через кожні 7-10 днів після першого оброблення (подвади)

3

 

Норма витрати робочої рідини: 200-300 л/га — польові культури

 

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Спеціальне рідке комплексне мікродобриво для позакореневого підживлення олійних культур.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Органо-мінеральне добриво серії "ОРГАНІК-МЕТАЛ" від ТМ Лайф Біохем, призначене для усунення дефіциту фосфору та калію у рослин. Підходить для листкового обприскування та обробки насіння, забезпечуючи комплексний вплив на розвиток і плодоношення культур.

 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Легкозасвоюване рідке мікродобриво, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур, чутливих до нестачі цинку.

 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.