Добриво Мікро мінераліс (Молібден)
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Мікро-Мінераліс (Молібден) — це універсальне та легкозасвоюване рідке мікродобрювання, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур.
Склад мікродобрива «Мікро-Мінераліс» (Молібден)
амонійно-карбоксилатних комплексонів,%
Мо |
N |
1,0 |
2,0 |
Роль молібдену в житті рослин
Молибден часто називають мікроелементом азотного обміну, оскільки він входить до складу нітратрідуктази та нітрогенази. У разі браку молібдену, що часто буває на кислих ґрунтах, у тканинах накопичується велика кількість нітратів і порушується нормальний обмін речовин у рослин. Затримується ріст рослин, гальмується синтез хлорофілу. Молібден відіграє важливу роль у фіксації молекулярного азоту з атмосфери полуневими азотфікувальними бактеріями. У разі нестачі молібдену послаблюється ріст рослин, затримується цвітіння, листя стає світло-зеленого кольору, потім вирує й відмирає.
Позакореневе внесення Мікро-Мінераліс (Молібден) сприяє:
- найкращому засвоєнню атмосферного азоту клубеньковими бактеріями;
- повноцінному азотному живленню рослин;
- збільшення вмісту білка в зерні, вітамінів і цукрів у овочах;
- підвищенню стійкості рослин до заморозків і погоди.
Застосування
Норми витрати препарату Мікро-Мінераліс (Молібден)
Культура, яка обробляється |
Норма |
Фаза розвитку культури |
Максимальна кількість оброблень |
Пшениця зима, яскравий ячмінь |
1,0-1,5 л/га |
фаза купання, фаза виходу в трубку, початок наливання зерна |
3 |
Соняшник |
1,0-1,5 л/га |
фаза 5-7 листя, наступні дві обробки через кожні 7-10 днів |
2 |
Кукуруза |
1,0-1,5 л/га |
фаза 3-7 листя, |
2 |
Рапс |
1,0-1,5 л/га |
фази стебнювання, бутонізації |
2 |
Соя, горох |
1,0-1,5 л/га |
3-5 справжнього листя, фаза бутонізації, фаза початку наливання бобів |
3 |
Цукрова буряк |
1,0-1,5 л/га |
до змикання в рядах, до змикання в міжрядах |
2 |
Картопля |
1,0-1,5 л/га |
фази стебнювання, бутонізації |
2 |
Томати |
1,0-1,5 л/га |
фаза укорочення, бутонізації, початок масового утворення плодів |
3 |
Норма витрата робочої рідини: 200-300 л/га — польові культури.
Оригінальні коди товару
Легкозасвоюване рідке мікродобриво, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур, чутливих до нестачі цинку.
Оригінальні коди товару
Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.
Оригінальні коди товару
Універсальне та легкозасвоюване рідке мікродобриво, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур, чутливих до нестачі цинку.
Оригінальні коди товару
Мікродобриво забезпечує утворення «грін» - ефекту. Може використовуватися на більшості сільськогосподарських культур. Містить комплекс мікроелементів, що забезпечує стабільний ріст та розвиток рослин, стимулює плодоношення, забезпечує профілактику і боротьбу з хлорозом. Позакоренева обробка Мікро-Мінераліс (Нітро) підвищує морозостійкість та зимостійкість рослин, стимулює їх ріст та розвиток, посилює резистентність та стресостійкість, збільшує урожайність та якість отриманої продукції. Підвищує стійкість до хвороб та подовжує період якісного збереження продукції.
Оригінальні коди товару
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.