Середньоранній, високоурожайний сорт, вегетаційний період якого складає 35-40 днів. Коренеплід жовтого кольору, круглої форми, масою 200-300 гр. Дуже соковита і смачна м'якоть. Плоди багаті на вітаміни та інші корисні речовини. Сорт стійкий до несприятливої погоди, особливо до холодів.
Насіння редьки Одеська 5 10г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Сорт редьки білого кольору Одеська рекомендуються для вирощування у відкритому ґрунті та під плівковими укриттями. Овочі мають гарний товарний вигляд: поверхня покрита гладкою не дуже товстою шкіркою білого забарвлення. До переваг сорту відносять його відмінні товарні та смакові характеристики, стійкість до розтріскування та невеликих заморозків. Крім того, він чудово транспортується та довго зберігається – у холодному приміщенні може лежати до 1 місяця. Цей редис використовують у приготуванні холодних супів, різноманітних овочевих салатах та закусках.
Редька Одеська – опис та характеристики сорту
- термін дозрівання редьки: через 40-46 день після появи паростків;
- плід: досить великий (7 см у діаметрі), має округлу форму;
- середня вага: 40-70 грамів;
- шкірка: білого кольору, рівна та гладка;
- м'якоть: соковита, щільна;
- смакові характеристики: гостро-солодкий, без сильно вираженої гіркоти;
- врожайність: висока, до 3 кг з м2;
- терміни посадки: квітень;
- місце вирощування: можна висівати на відкриту грядку та під плівку;
- місце розташування: сонячна ділянка;
- ґрунт: родючий, помірно вологий;
- полив: частий;
- підживлення: двічі на рік мінеральними добривами;
- хворобостійкість: не схильний до захворювань;
- транспортабельність: висока;
- лежкість: відмінна, до 45 діб у прохолодному місці.
Технологія вирощування редьки в домашніх умовах:
Насіння редьки сіють у ґрунт у квітні, коли температура землі буде вищою 8 градусів. Місце вибирають там, де насамперед сходить сніг, з родючим ґрунтом, але не надто важким. Ділянка має бути добре освітленою. Цей сорт дуже вимогливий до води, тому необхідно забезпечити культурі регулярний полив. Зібраний урожай можна зберігати в холодильнику або льоху протягом 4-5 тижнів (при 3-5 °C).
Оригінальні коди товару
Середньостиглий високоврожайний сорт зимньої редьки. Плоди крупні, мають гострий смак. Редька чорна – хоча й гірка, але дуже корисна рослина. Вітамінний склад цього овочу ідеально збалансований. Рекордсмен по кількості ефірних масел і органічних сполук. Вміщує велику кількість необхідних для здоров'я мікроелементів – заліза, калію та магнію.
Оригінальні коди товару
Ультраранній сорт. Період від сходів до стиглості 18-20 днів. Коренеплоди невеликі, видовженної форми, довжиною 6-8 см, масою 18-20 г, червоного кольору з білим кінчиком. Без
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт для довготривалого зимового зберігання. Період вегетації 90 – 100 днів. Коренеплоди великі, чорні, масою 250-500г, округло-плескатої форми. М’якуш білий, щільний, соковитий, слабо гострого смаку. Для літнього споживання редьку висаджують ранньою весною, для зимового зберігання – у першій декаді липня.
Оригінальні коди товару
Оригінальні коди товару
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.