Середньоранній, високоурожайний сорт, вегетаційний період якого складає 35-40 днів. Коренеплід жовтого кольору, круглої форми, масою 200-300 гр. Дуже соковита і смачна м'якоть. Плоди багаті на вітаміни та інші корисні речовини. Сорт стійкий до несприятливої погоди, особливо до холодів.
Насіння редьки Одеська 5 10г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Сорт редьки білого кольору Одеська рекомендуються для вирощування у відкритому ґрунті та під плівковими укриттями. Овочі мають гарний товарний вигляд: поверхня покрита гладкою не дуже товстою шкіркою білого забарвлення. До переваг сорту відносять його відмінні товарні та смакові характеристики, стійкість до розтріскування та невеликих заморозків. Крім того, він чудово транспортується та довго зберігається – у холодному приміщенні може лежати до 1 місяця. Цей редис використовують у приготуванні холодних супів, різноманітних овочевих салатах та закусках.
Редька Одеська – опис та характеристики сорту
- термін дозрівання редьки: через 40-46 день після появи паростків;
- плід: досить великий (7 см у діаметрі), має округлу форму;
- середня вага: 40-70 грамів;
- шкірка: білого кольору, рівна та гладка;
- м'якоть: соковита, щільна;
- смакові характеристики: гостро-солодкий, без сильно вираженої гіркоти;
- врожайність: висока, до 3 кг з м2;
- терміни посадки: квітень;
- місце вирощування: можна висівати на відкриту грядку та під плівку;
- місце розташування: сонячна ділянка;
- ґрунт: родючий, помірно вологий;
- полив: частий;
- підживлення: двічі на рік мінеральними добривами;
- хворобостійкість: не схильний до захворювань;
- транспортабельність: висока;
- лежкість: відмінна, до 45 діб у прохолодному місці.
Технологія вирощування редьки в домашніх умовах:
Насіння редьки сіють у ґрунт у квітні, коли температура землі буде вищою 8 градусів. Місце вибирають там, де насамперед сходить сніг, з родючим ґрунтом, але не надто важким. Ділянка має бути добре освітленою. Цей сорт дуже вимогливий до води, тому необхідно забезпечити культурі регулярний полив. Зібраний урожай можна зберігати в холодильнику або льоху протягом 4-5 тижнів (при 3-5 °C).
-
Країна-виробник товару:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Червоний.
Оригінальні коди товару
Оптимально підходить для вирощування в умовах неповного світлового дня; висока стійкість до стресів; не викидає стрілки, не розтріскується, стійкий до поширених захворювань; врожайність досягає 1,5-2,5 кг/кв.
Оригінальні коди товару
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий сорт (від сходів до господарської придатності 50-55 днів) для відкритого та захищеного ґрунту. Коренеплоди подовжено-циліндричні, малиново-червоні, з невеликим рожевим кінчиком, довжиною 25-30 см, масою 0,3-0,6 кг. М'якуш білий, щільний, соковитий, пікантного смаку. Врожайність 2,5-3,0 кг/м2. Цінність сорту: стійкість до заморозків, розтріскування, цвітіння, стабільна врожайність. Відмінний дієтичний продукт, що сприяє очищенню печінки, жовчного міхура. Широко використовується для профілактики діабету та при опроміненні. Рекомендується для вживання у свіжому, вареному та солоному вигляді.
Оригінальні коди товару
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий, високоврожайний сорт з великими червоними коренеплодами та соковитим м'якушем без гіркоти, що характеризується дружним дозріванням.