Каталог товаров

Насіння редьки Одеська 5 10г

Артикул:
Нет на складе
Есть в наличии
Оригинальные коды товаров

Популярний сорт редьки для салатів з високою врожайністю та відмінними смаковими якостями, отриманий Одеською ДЕРЖ дослідною станцією. Сорт раннього терміну дозрівання, вегетаційний період 40-45 днів. Розетка компактна, напіврозлога, висотою 20-22 см з 7-10 листочками. Коренеплоди середньо масою 40-80 г, деякі екземпляри досягають 300-400 г, округлої форми, з гладкою поверхнею білого кольору. М'якуш біло-кремовий, соковитий, солодкий з невеликою гостротою. Коренеплід добре дістається, оскільки занурений у ґрунт лише на 1/2. Врожайність висока та стабільна, до 4 кг з 1кв.м. Одеська 5 підходить для вирощування по всій території України. Стійкість до захворювань. Використовується для вживання у свіжому вигляді, домашньої кулінарії, з лікувальною метою.

22,00 грн
17,00 грн
-22.73 %
+
Способы доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Описание

Сорт редьки білого кольору Одеська рекомендуються для вирощування у відкритому ґрунті та під плівковими укриттями. Овочі мають гарний товарний вигляд: поверхня покрита гладкою не дуже товстою шкіркою білого забарвлення. До переваг сорту відносять його відмінні товарні та смакові характеристики, стійкість до розтріскування та невеликих заморозків. Крім того, він чудово транспортується та довго зберігається – у холодному приміщенні може лежати до 1 місяця. Цей редис використовують у приготуванні холодних супів, різноманітних овочевих салатах та закусках.

Редька Одеська – опис та характеристики сорту

  • термін дозрівання редьки: через 40-46 день після появи паростків;
  • плід: досить великий (7 см у діаметрі), має округлу форму;
  • середня вага: 40-70 грамів;
  • шкірка: білого кольору, рівна та гладка;
  • м'якоть: соковита, щільна;
  • смакові характеристики: гостро-солодкий, без сильно вираженої гіркоти;
  • врожайність: висока, до 3 кг з м2;
  • терміни посадки: квітень;
  • місце вирощування: можна висівати на відкриту грядку та під плівку;
  • місце розташування: сонячна ділянка;
  • ґрунт: родючий, помірно вологий;
  • полив: частий;
  • підживлення: двічі на рік мінеральними добривами;
  • хворобостійкість: не схильний до захворювань;
  • транспортабельність: висока;
  • лежкість: відмінна, до 45 діб у прохолодному місці.

Технологія вирощування редьки в домашніх умовах:

Насіння редьки сіють у ґрунт у квітні, коли температура землі буде вищою 8 градусів. Місце вибирають там, де насамперед сходить сніг, з родючим ґрунтом, але не надто важким. Ділянка має бути добре освітленою. Цей сорт дуже вимогливий до води, тому необхідно забезпечити культурі регулярний полив. Зібраний урожай можна зберігати в холодильнику або льоху протягом 4-5 тижнів (при 3-5 °C).

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Є досить популярним, раннім, можливо цілорічний вирощування. Період вегетації 25 – 30 днів. Плід округлий, яскраво-червоний, корінець тонкий. Стійкість до розтріскування. Має білу, хрумку, щільну, смачну м'якоть. Відмінно та довго зберігає товарний вигляд. Віддає перевагу закритому та відкритому ґрунтам у весняний період.. 

Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа). 

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).