Каталог товарів

Насіння салату Росела 0,5г

Артикул: 4820100630312
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Ранній сорт. Компактні, привабливі рослини з темно червоним по краях гофрованими листям. Ідеально підходить до змішаних салатів. Стійкий до стрілкування. Висаджується по схемі 30 - 30 см. Незамінний в раціоні для споживання навесні і влітку.

11,00 грн
8,00 грн
-27.27 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Расела - ранньостиглий листковий салат з кучерявим, червоним, дуже гофрованим листям.
Вегетаційний період від появи сходів до технічної стиглості 40-45 днів.
Призначений для круглорічного вирощування у відкритому ґрунті.
Володіє високою стійкістю до стрілкування.
Збір урожая проводять двома способами: рослини збирають цілком або поступово окремі листки.

Вирощувати салат можна двома шляхами: посівом насіння і розсадою. Перед висадкою необхідно підготувати ґрунт. Салату підходить пухкий, помірно вологий ґрунт з легким механічним складом. Зайве вологий ґрунт більш схильний до розвитку хвороб. Відкритий ґрунт з pH 7,0-7,5 є найбільш гідною кандидатурою, так як на кислих ґрунтах салат рости не буде.

Перед посадкою також необхідно внести кальцієво-аміачну селітру для насичення ґрунту азотом (співвідношення 80 кг на 1 га). Ґрунт готують ротаційною бороною.

Вирощування салату відбувається ступінчастим способом:

  • Ранні сорти - квітень - травень;
  • Середні та пізні - квітень - середина червня;
  • Ромен на осінь висівають в першій половині липня;
  • На зиму салат висівають в кінці жовтня, на початку листопада.

Отримати більш ранній урожай у відкритому ґрунті можна шляхом натягування плівки поверх салату. Під плівкою разом з салатом можна вирощувати пекінську капусту, так як її методика вирощування нічим не відрізняється.

Листовий салат висівають рядовим способом поперек грядок:

  • Відстань між рядами - 18 см;
  • Відстань між насінням - 1.5 см;
  • Глибина посіву - 0,5-1 см;
  • Норма посіву - 1-3 г на квадратний метр.

Своєчасна і рівномірна подача вологи є запорукою успішного вирощування, як салату, так і будь-якої іншої культури.

На сьогоднішній день крапельне зрошення є найбільш оптимальним для салату. Краплинні трубки потрібно на 2-3 см ховати в землю. Потрібно постійно контролювати рівень рівень вологи і не допускати пересихання.

Характеристики
  • сорт:
    ранньостиглий
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа). 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Насіння японської листової капусти, яка є різновидом гірчичного салату і не формує головку, має вузьке, дрібно порізане листя та пікантний, пряний смак, схожий на руколу, але з ніжнішою текстурою. 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Сорт кропу, гідний столу богів! Його назва, що означає "їжа богів", повністю відповідає його якостям. Цей середньоранній сорт цінується за надзвичайно сильний, насичений та приємний аромат, який здатний перетворити будь-яку страву.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньостиглий сорт салату з високими смаковими якостями та тривалим періодом зберігання. Салат латук відноситься до качанних різновидів. Характеризується підвищеним вмістом вітамінів, мінеральних речовин, білків, жирів, вуглеводів та клітковини. Листя видовжено-вигнутої форми із закругленою вершиною, яскраво-зеленого кольору. На смак дуже соковиті із приємним горіхово-пряним смаком. Зберігання тривале, до 30 діб у овочевій камері. Висока стійкість до захворювань та шкідників. Використовується для вживання у свіжому вигляді, кулінарії, декорування страв.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).