Насіння салат Росела 0,5г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Ранньостиглий листковий салат з кучерявим, червоним, дуже гофрованим листям.
Вегетаційний період від появи сходів до технічної стиглості 40-45 днів.
Призначений для круглорічного вирощування у відкритому ґрунті.
Володіє високою стійкістю до стрілкування.
Збір урожая проводять двома способами: рослини збирають цілком або поступово окремі листки.
-
сорт:ранньостиглий
Оригинальные коды товаров
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.
Оригинальные коды товаров
Ранньостиглий, високоврожайний сорт листового салату. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 35-50 днів. м'ясисте, кучеряве, світло-зелене листя відрізняється ніжним ароматом свіжої зелені, приємним смаком і багатством вітамінів. Сорт відрізняється швидким зростанням зеленої маси. Призначений для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Використовують у свіжому вигляді для приготування салатів, овочевих закусок, а також як гарнір до м'ясних та рибних страв.
Оригинальные коды товаров
Сорт кропу, гідний столу богів! Його назва, що означає "їжа богів", повністю відповідає його якостям. Цей середньоранній сорт цінується за надзвичайно сильний, насичений та приємний аромат, який здатний перетворити будь-яку страву.
Оригинальные коды товаров
Господарська стиглість настає через 20-28 днів від моменту появи сходів. Рослина вологолюбива, в спекотну погоду листя грубіє і втрачає харчову цінність. В домашніх умовах можна вирощувати цілий рік. В їжу використовують ароматне листя, яке має приятний пікантний смакю Використовується для приготування салатів, соусів, як приправа до мясних і рібних страв.