Насіння салату Ромен 1г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Салат «Ромен»
Середньостиглий качанний сорт, утворює об'ємні качани висотою до 30 см, вагою 550-750 г. Листя зелене, щільне і м'ясисте подовжено-вигнуте із закругленою вершинкой. Смак злегка солодкуватий, але при цьому терпкий, з горіховим присмаком. Його традиційно додають в салат «Цезар», творці рецепта цієї страви вважали, що тільки смак римського салату ідеально поєднується зі смаками інших інгредієнтів.
«Ромен» стійкий до хвороб і шкідників, має тривалий період зберігання - до 30 діб в овочевій камері.
Висів насіння
Салат сіють з квітня, «конвеєром» з інтервалом 7-10 днів до середини червня. Влітку він дає стебло, починає гірчити і втрачає харчову цінність. Для отримання раннього врожаю, можна садити розсадою, насіння сіють в субстрат за 30-35 днів до висадки на грядки. Насіння салату сходять при + 5 ° С, при + 20 ° С проростають гірше.
Щільність висівання насіння салату «Ромен»
Висівають насіння у відкритий грунт на відстані 20-25 см ряд від ряду, на глибину 1-1,5 см. Через чотири тижні сходи проріджують, залишаючи проміжок в рядочку 20-22 см.
З якими культурами краще рости салату?
Хороший супутник для томатів, огірків, квасолі виткої і кущової, гороху, полуниці, шніт-цибулі і шпинату.
Збір урожаю
Качанний салат збирають вибірково, у міру утворення качанів, які зрізають ножем, видаляючи підгниле нижне листя.
Оригинальные коды товаров
Ранньостиглий листковий сорт. Рослина декоративна. Розетка вертикальна, компактна, складається з 12-18 жовто-зелених , овально-видовжених, лопатоподібних листків.
Оригинальные коды товаров
Господарська придатність наступає на 25-30-й день після сходів до технічної стиглості головок – 30-40 днів. Головка округла, діаметром -22-24 см, середньо щільна, зі слабким восковим нальотом, світло-зелений, у розрізі – біло-жовта, масою 120-150 р. Стійкий проти стеблування. Врожайність 1,9-2,5 кг/м2. Для свіжого споживання.