Каталог товаров

Насіння салату Ромен 1г

Артикул:
Нет на складе
Есть в наличии
Оригинальные коды товаров

Середньостиглий сорт салату з високими смаковими якостями та тривалим періодом зберігання. Салат латук відноситься до качанних різновидів. Характеризується підвищеним вмістом вітамінів, мінеральних речовин, білків, жирів, вуглеводів та клітковини. Листя видовжено-вигнутої форми із закругленою вершиною, яскраво-зеленого кольору. На смак дуже соковиті із приємним горіхово-пряним смаком. Зберігання тривале, до 30 діб у овочевій камері. Висока стійкість до захворювань та шкідників. Використовується для вживання у свіжому вигляді, кулінарії, декорування страв.

13,00 грн
11,00 грн
-15.38 %
+
Способы доставки

   Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)

   Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)

Самовывоз из магазина (Бесплатно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
  • Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
  • Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Описание

Салат «Ромен»

Середньостиглий качанний сорт, утворює об'ємні качани висотою до 30 см, вагою 550-750 г. Листя зелене, щільне і м'ясисте подовжено-вигнуте із закругленою вершинкой. Смак злегка солодкуватий, але при цьому терпкий, з горіховим присмаком. Його традиційно додають в салат «Цезар», творці рецепта цієї страви вважали, що тільки смак римського салату ідеально поєднується зі смаками інших інгредієнтів.
«Ромен» стійкий до хвороб і шкідників, має тривалий період зберігання - до 30 діб в овочевій камері.

Висів насіння
Салат сіють з квітня, «конвеєром» з інтервалом 7-10 днів до середини червня. Влітку він дає стебло, починає гірчити і втрачає харчову цінність. Для отримання раннього врожаю, можна садити розсадою, насіння сіють в субстрат за 30-35 днів до висадки на грядки. Насіння салату сходять при + 5 ° С, при + 20 ° С проростають гірше.

Щільність висівання насіння салату «Ромен»
Висівають насіння у відкритий грунт на відстані 20-25 см ряд від ряду, на глибину 1-1,5 см. Через чотири тижні сходи проріджують, залишаючи проміжок в рядочку 20-22 см.

З якими культурами краще рости салату?
Хороший супутник для томатів, огірків, квасолі виткої і кущової, гороху, полуниці, шніт-цибулі і шпинату.

Збір урожаю
Качанний салат збирають вибірково, у міру утворення качанів, які зрізають ножем, видаляючи підгниле нижне листя.

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Ранній (від перших сходів насіння до збирання врожаю минає 40-45 днів). Формує пишні, напівпрямі розетки. Висота головок – 25 см, діаметр – близько 30 см, вага – 190-250 г. Листя салату велике, червоно-зеленого кольору, Кучеряве. На смак хрумкий, пікантний. Використовують у свіжому вигляді.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Ранньостиглий сорт хрусткого салату. Качани великі, щільні, масою 300-700 г. Листя гофроване з хвилястими краями, зелене, хрумке. Сорт стійкий до стеблування та хвороб. Використовують для вживання у свіжому вигляді.