Насіння листового салату Сніжинка 1г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Салат Сніжинка - ультраранній сорт листового салату, можна вживати через 20-25 днів з моменту сходів насіння. Розетка компактна, пряма, що складається з 10-18 зелено-жовтих листків, подовженої форми. Краї листя хвилясті, сильно зубчасті. Смакові якості високі, соковиті, хрусткі, дегустаційна оцінка 4,7-5 балів. Сорт характеризується гарною стійкістю до стеблування та дружною віддачею врожаю. Використовується для салатів, декорування страв та для вживання у свіжому вигляді.
Салат Сніжинка призначений для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Віддає перевагу сонячним ділянкам, без протягів. Добре ростуть на легких, повітропроникних ґрунтах, багатими на поживні речовини. Найкращими попередниками для салату є картопля та капуста.
Висівають (місяць, глибина) - ІІ-VІІІ, 1-1,5 см
Схема висадки (см) - 30х30
Збирають (місяць) - ІV-ІX
Оригинальные коды товаров
Ранньостиглий сорт хрусткого салату. Качани великі, щільні, масою 300-700 г. Листя гофроване з хвилястими краями, зелене, хрумке. Сорт стійкий до стеблування та хвороб. Використовують для вживання у свіжому вигляді.
Оригинальные коды товаров
Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.
Оригинальные коды товаров
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.