Каталог товарів

Насіння салату Ромен 1г

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Середньостиглий сорт салату з високими смаковими якостями та тривалим періодом зберігання. Салат латук відноситься до качанних різновидів. Характеризується підвищеним вмістом вітамінів, мінеральних речовин, білків, жирів, вуглеводів та клітковини. Листя видовжено-вигнутої форми із закругленою вершиною, яскраво-зеленого кольору. На смак дуже соковиті із приємним горіхово-пряним смаком. Зберігання тривале, до 30 діб у овочевій камері. Висока стійкість до захворювань та шкідників. Використовується для вживання у свіжому вигляді, кулінарії, декорування страв.

13,00 грн
11,00 грн
-15.38 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Салат «Ромен»

Середньостиглий качанний сорт, утворює об'ємні качани висотою до 30 см, вагою 550-750 г. Листя зелене, щільне і м'ясисте подовжено-вигнуте із закругленою вершинкой. Смак злегка солодкуватий, але при цьому терпкий, з горіховим присмаком. Його традиційно додають в салат «Цезар», творці рецепта цієї страви вважали, що тільки смак римського салату ідеально поєднується зі смаками інших інгредієнтів.
«Ромен» стійкий до хвороб і шкідників, має тривалий період зберігання - до 30 діб в овочевій камері.

Висів насіння
Салат сіють з квітня, «конвеєром» з інтервалом 7-10 днів до середини червня. Влітку він дає стебло, починає гірчити і втрачає харчову цінність. Для отримання раннього врожаю, можна садити розсадою, насіння сіють в субстрат за 30-35 днів до висадки на грядки. Насіння салату сходять при + 5 ° С, при + 20 ° С проростають гірше.

Щільність висівання насіння салату «Ромен»
Висівають насіння у відкритий грунт на відстані 20-25 см ряд від ряду, на глибину 1-1,5 см. Через чотири тижні сходи проріджують, залишаючи проміжок в рядочку 20-22 см.

З якими культурами краще рости салату?
Хороший супутник для томатів, огірків, квасолі виткої і кущової, гороху, полуниці, шніт-цибулі і шпинату.

Збір урожаю
Качанний салат збирають вибірково, у міру утворення качанів, які зрізають ножем, видаляючи підгниле нижне листя.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ранній сорт. Компактні, привабливі рослини з темно червоним по краях гофрованими листям. Ідеально підходить до змішаних салатів. Стійкий до стрілкування. Висаджується по схемі 30 - 30 см. Незамінний в раціоні для споживання навесні і влітку.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Сорт високоврожайний, вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 50-60 днів. Має привабливе червоно-коричневе забарвлення. Кінці листя дуже хвилясті, утворюють компактну розетку кулястої форми. Цінується як культура, багата вітамінами, органічними кислотами та мінеральними солями, особливо кальцієм та залізом. Смак рослин хороший

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньостиглий головчастий салат льодового типу, призначений для вирощування у відкритому грунті весною, літом та осінню. Головка , темно- зеленого кольору, велика, кругла, щільна, добре закрита листками. Сорт стійкий до стрілкування і до несправжньої борошнистої роси. Вегетаційний період від висіву до технічної стиглості 77-87 днів. Рекомендована відстань між рослинами 30 х 30 см.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ранньостиглий сорт хрусткого салату. Качани великі, щільні, масою 300-700 г. Листя гофроване з хвилястими краями, зелене, хрумке. Сорт стійкий до стеблування та хвороб. Використовують для вживання у свіжому вигляді.